Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Áramütéssel sokkolták Bárdosi Sándort

Bársodi Sándor nem gondolta, mekkora kínokat vállal be az új mozgásformával.

Az egykori élsportoló nemrég Növényi Norbertet vette rá az állva evezés kipróbálására, ám a dolog rosszul sült el, Növényi nagyot esett a jeges Dunába. Kárpótlásként most Bárdosi mondott igent egy új mozgásforma kipróbálására, ami pokoli kínokkal járt.

Nemrég még lelkiismeret-furdalás gyötörte Bárdosi Sándort, amiért evezésre invitálta jóbarátját, Növényi Norbertet a Dunára. A kiruccanás emlékezetesen zárult, hiszen amikor Növényi Norbert megpróbált felállni a deszkára, hatalmasat esett a hideg vízbe. Kárpótlásul most Növényi Norbert választhatott programot, választása pedig szintén emlékezetes pillanatokat szerzett mindkettőjüknek.

– Bár a múltkori vízbe esés nem esett jól, élveztem az evezést. Sanyinak azonban nagyon nyomta a lelkét amikor beestem, hogy az egész program az ő ötlete volt, „miatta” estem vízbe. Így most én választottam egy új mozgásformát, egy kis csavarral. Némi áramütés alá helyezték Sanyit, amit nagyon nehezen viselt – mondta Növényi Norbert, akinek jóbarátja minden mozdulattól szenvedett, amit a speciális edzésformán a gyenge feszültségű árammal szemben kellett elvégeznie.

– Komolyan azt hittem, hogy szétszakadnak az izmaim. Ez a kis gép nagyon erős, bevallom nem tudtam normálisan elvégezni a gyakorlatokat. Így is csak az 50-60%-os terhelésig jutottunk, de majd belehaltam. Ordítottam, földön fetrengtem, volt itt minden. Teljesen kicsinált ez az edzés, de próbáltam állni a sarat. Szerintem most már kvittek vagyunk Norbival, ebből az edzésformából pedig egyelőre bőven elég volt ennyi – tette hozzá az Üdv a Családban! című műsorban Bárdosi Sándor.