Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Hamarosan indul az Ázsia Expressz harmadik évadának forgatása – Ők vágnak neki a nagy útnak

Vége a találgatásoknak, a TV2 elárulta, kik szerepelnek az Ázsia Expressz harmadik évadában.

Újabb évaddal jelentkezik Ördög Nóra műsorvezetésével a TV2 népszerű utazós kaland-realityje, az Ázsia Expressz. A sztárpárokra ezúttal is kemény kihívások várnak, izgalmas feladatokban és embert próbáló kalandokban nem lesz hiány. A harmadik széria szereplőinek útja Jordánián, Törökországon és Grúzián át Üzbegisztánba vezet.

A TV2 idén újra műsorára tűzi az Ázsia Expressz-t. A nagy közönségkedvenc kaland-reality harmadik évada májusban forog Ördög Nóra műsorvezetésével. A stáb Jordániában, Törökországban, Grúziában és Üzbegisztánban rögzíti a széria legújabb epizódjait. A nem mindennapi kalandra nyolc ismert páros vállalkozott azzal a céllal, hogy minden kihívást és akadályt letudva győztesen érjen célba a négy országon átívelő verseny végén, és hazavigye a 10 millió forintos fődíjat.

gasparbea gyozo
Gáspár Győző és Bea. Fotó: TV2

Nekivág az Ázsia Expressznek Gelencsér Tímea és legjobb barátnője, Balogh Szimi; Gáspár Győző és Gáspár Bea; Király Linda és Király Viktor; a ValMar, azaz Marics Peti és Valkusz Milán; az Exatlon Hungary All Star két Kihívója, Rozs Gergő és Kása András; Mérai Kata és Gyebnár Csekka; Nemazalany – Halastyák Fanni és párja, Szlépka Armand; valamint Kiss Ernő Zsolt, színész és felesége, Nyári Darinka.

Az, hogy a családi kötelék, a barátság vagy épp a szerelem mennyire segíti át a nehéz helyzeteken a hírességeket, még kérdéses. Az azonban biztos, néhány nap múlva mindenki elszántan indul útnak.

maricspeti
ValMar, azaz Marics Peti és Valkusz Milán. Fotó: TV2