Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Gálvölgyi János: Amíg működöm, addig dolgozni akarok

Ötven év után sem vágyik Gálvölgyi János nyugdíjas életre.

A 73 esztendős Kossuth-díjas színművész több mint 50 éve aktív a szakmában. Jelenleg is hetente 3-4 estét játszik, emellett hamarosan forgat is, most éppen a Keresztanyu negyedik évadát. Gálvölgyi János hálás azért, hogy ma is a hivatása miatt népszerű, és szeretne addig dolgozni, ameddig csak bírja a tempót. Egyáltalán nem vágyik nyugdíjas életre.

– Amióta az eszemet tudom, erre a pályára készülök. A sok erőfeszítésem aztán az 1968-as Ki mit tud?-nak köszönhetően beért. Már másnap azzal szembesültem, hogy bármerre mentem, mindenki felismert és gratulált. Büszke vagyok arra, hogy azóta is botrányok nélkül, tisztességesen, kizárólag a munkám révén vagyok ismert, és nem kell különböző műsorokban szerepelnem azért, hogy mindezt fenn tudjam tartani. Azt gondolom ez manapság egyre ritkább – mesélte a Sztár Limonádénak.

– Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen több mint 50 éve folyamatosan dolgozom, és ma is szívesen indulok munkába, mert azt csinálhatom, amit igazán szeretek. Nem vágyom még a nyugdíjas életre, amíg jól működik mindenem, addig dolgozni akarok. Aztán persze ki tudja, hogyan alakul a jövő, majd úgyis érezni fogom, ha már nem kellek, vagy nem bírom úgy a munkát. Erről azonban még szó sincs – mondta a magazinnak a színész.

Fotó: RTL Klub