Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Gyönyörű nevet választottak gyermeküknek Palácsik Lilláék - Trimedio News

Gyönyörű nevet választottak gyermeküknek Palácsik Lilláék

Azt már korábban elárulták, újabb kisfiú érkezik a családba, most már a neve sem titok.

Márciusban jelentette be Instagram-oldalán Visváder Tamás és Palácsik Lilla, hogy második gyereküket várják. Akkor megírtuk, hogy tavaly szenteste tudta meg Visváder Tamás, hogy gyerekük lesz, és azt is elmondta, hogy ő ezt már előre megérezte, ahogyan azt is, hogy ismét kisfiuk lesz.

Azóta most szintén Instagram-oldalán osztotta meg Palácsik Lilla, hogy úgy néz ki, megtalálták a baba nevét, akit minden bizonnyal Ábelnek neveznek majd el. Első gyerekük, Noah különben 2020 októberében született.

– Sziasztok. Ma egy fárasztó de annál szebb napon vagyok túl. Reggeltől gyerekeket fotóztam a @talentstudiohungary -ban, utána siettem haza, hogy végre Noahval és Tamással legyek, na meg persze hogy belebújhassak a kedvenc, kényelmes papucsomba. Őszinte leszek, az első várandósságom alatt nem is ismertem a lábdagadás »fogalmát«, most viszont naponta szembesülök vele. De sebaj, nincs az a nehézség, ami el tudná nyomni azt a csodás érzést, hogy sosem vagyok egyedül. Hiszen ott van egy csöpp kis élet a szívem alatt. Képzeljétek úgy néz ki, hogy megtaláltuk a tökéletes nevet. Visváder Ábel. #NoahésÁbel – írja a kismama a közösségi oldalán.