Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Gyönyörű nevet választottak gyermeküknek Palácsik Lilláék

Azt már korábban elárulták, újabb kisfiú érkezik a családba, most már a neve sem titok.

Márciusban jelentette be Instagram-oldalán Visváder Tamás és Palácsik Lilla, hogy második gyereküket várják. Akkor megírtuk, hogy tavaly szenteste tudta meg Visváder Tamás, hogy gyerekük lesz, és azt is elmondta, hogy ő ezt már előre megérezte, ahogyan azt is, hogy ismét kisfiuk lesz.

Azóta most szintén Instagram-oldalán osztotta meg Palácsik Lilla, hogy úgy néz ki, megtalálták a baba nevét, akit minden bizonnyal Ábelnek neveznek majd el. Első gyerekük, Noah különben 2020 októberében született.

– Sziasztok. Ma egy fárasztó de annál szebb napon vagyok túl. Reggeltől gyerekeket fotóztam a @talentstudiohungary -ban, utána siettem haza, hogy végre Noahval és Tamással legyek, na meg persze hogy belebújhassak a kedvenc, kényelmes papucsomba. Őszinte leszek, az első várandósságom alatt nem is ismertem a lábdagadás »fogalmát«, most viszont naponta szembesülök vele. De sebaj, nincs az a nehézség, ami el tudná nyomni azt a csodás érzést, hogy sosem vagyok egyedül. Hiszen ott van egy csöpp kis élet a szívem alatt. Képzeljétek úgy néz ki, hogy megtaláltuk a tökéletes nevet. Visváder Ábel. #NoahésÁbel – írja a kismama a közösségi oldalán.