Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Molnár Gusztáv megszólalt megromlott házasságáról: 8 hónapja élek egy nonszensz élethelyzetben

A színész hétfőn este öngyilkossággal fenyegetőzött, majd kórházba szállították.

Molnár Gusztáv talán sosem volt még ilyen borzalmas helyzetben. A színész hétfő este egy vita hevében öngyilkossággal fenyegetőzött, majd szirénázó mentő és rendőrök érkeztek a házhoz. Állítólag Gusztáv és felesége, Vivien veszekedtek, majd a nő közölte, nem alszik otthon. A színész erre összeomlott és olyan mondat is elhagyta a száját, amit később mégsem gondolt komolyan. Gusztávot kórházba szállították, ahonnan kedden haza is engedték.

– Mostanában sokszor vagyok magam alatt, bipoláris depresszióval diagnosztizáltak, ennek az az oka, hogy nyolc hónapja elvették tőlem a kisfiam, csak felügyelt kapcsolattartás lehetséges. Említettem itthon, hogy ennek nincs értelme, el kell dobnom az életemet – mondta a Blikknek színész, aki Instagram posztban nyugtatta meg követőit, hogy jobban van, de szörnyen nehéz élethelyzetet él meg.

– Egyébként köszönöm szépen jól vagyok. Lehetett olvasni rólam ma az újságokban. Igen pár napja megzuhantam. Túl sok rossz dolog történt meg velem. Sajnos van, aki nem mindig olyan erős, mint azt elvárják tőle. Én is ember vagyok és el tud szakadni a cérna. 8 hónapja élek egy nonszensz élethelyzetben. De most új erőre kaptam, és nem engedem be mostantól a rosszat az életembe. Csak a jóra koncentrálok – olvasható a fotó mellett, amit azóta eltávolított az oldalról.

Fotó: RTL Klub