Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Delhusa Gjon leleplezte fittségének titkát

Delhusa Gjon, elárulta, minek köszönheti, hogy jónéhány évet letagadhat korából.

Az énekes nemrég ünnepelte pályafutása ötvenedik évfordulóját. Elárulta, több éve három nyers tojás elfogyasztásával indítja a napot, de emellett számtalan olyan dolog van még, amelyek fitten tartják.

– Jól esik, amikor azt mondják fitt vagyok, de nem tudom ez pontosan minek köszönhető. Több tényező együttese lehet. Rengeteget vagyok a friss, szabad levegőn. Egy óránál tovább nagyon nehezen viselem, ha zárt térben kell lennem. Engem a természet tölt fel – mondta az 95.8 Sláger FM-en énekes, aki nagy figyelmet fordít arra, hogy milyen ételeket, italokat fogyaszt.

– Nem fogyasztok alkoholt és nem dohányzom. Viszont sokat mozgok, sétálok a kutyákkal, rendszeresen lovagolok és nagyon odafigyelek arra, hogy mit eszem. Évekkel ezelőtt kikértem a természetgyógyászom tanácsát az étkezés kapcsán, igyekszem az útmutatásai szerint étkezni – tette hozzá Delhusa Gjon, aki három nyers tojással indítja a napot.

– Tudom, hogy ezt sokan kifogásolják, de nekem bevált. 10-20 éve azzal indítom a napot, hogy felütök három tojást és nyersen elfogyasztom. Nekem ez maga az élet és szeretem az ízét is. Emellett kerülöm a zsíros ételeket, a kalóriabombákat. Nagyon sok gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok mindenféle formában. Robotként tolom magamba a paradicsomot, uborkát, de van, hogy gyümölcslevet készítek a kicsit már nyomottabb gyümölcsökből. Nagyon szeretem ezeket az élelmiszereket. Ezek tömeges fogyasztása és az örökmozgó típusom is hozzájárulhatnak ahhoz, ahogy kinézek – mondta a Sláger Kult műsorvezetőjének, Sándor Andrásnak Delhusa Gjon. A beszélgetés a https://open.spotify.com/episode/182Bl2aGGOaCkEMnfAaIJ2 linken érhető el.