Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Berki Krisztián édesanyja fiáról: Tervei voltak - Trimedio News

Berki Krisztián édesanyja fiáról: Tervei voltak

Az elhunyt híresség halálhírét a felesége mondta el Krisztián édesanyjának.

Mayer Júlia anyák napján látta utoljára szeretett fiát, akinek az elvesztéséről Mazsi értesítette az asszonyt.

A borzalom után a nő zokogva nyilatkozott a Tények Pluszban, ahol elárulta, a fia anyák napja alkalmából videóhívásban köszöntötte fel, és Krisztián azt ígérte, kislánya társaságában hamarosan meglátogatja őt.

– Nem hiszem el, nem is akarom elhinni. Állandóan jött-ment, annyira szeretett élni – suttogta a nő.

Az asszony a tragédia után a Blikknek mesélt arról, mennyi közös terve volt fiával.

– El sem hiszem, hogy nincs többé, néhány napja voltam velük babaúszáson. Tervei voltak, úgy volt, hogy múlt hétvégén jönnek meglátogatni engem a kicsivel és Mazsival, de erre sajnos már nem került sor – mondta elcsukló hangon a lapnak Júlia, majd hozzátette, várják a boncolás eredményét, hogy kiderüljön, szteroid vagy kábítószer ­okozhatta-e a fiam halálát, mert találtak valamit a rendőrök.

– Pénteken lesz a boncolás, vizsgálják, mitől állt meg a szíve. Nem tudtam, hogy a fiam drogozott – zokogta az édesanya, majd hozzátette, gyászukban osztoznak kisebbik unokája édesanyjával, Mazsival, aki még nem tért magához a férje halála okozta sokkból.

– Ő sem tudja elhinni, hogy Krisztián nincs többé, azt mondta: azt álmodta, ott van mellette és azt mondja neki, hogy szereti. A kis Nati is imádta az apját, a szeme olyan, mint az övé… – tette hozzá a gyászoló édesanya.