Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Berki Krisztián édesanyja fiáról: Tervei voltak

Az elhunyt híresség halálhírét a felesége mondta el Krisztián édesanyjának.

Mayer Júlia anyák napján látta utoljára szeretett fiát, akinek az elvesztéséről Mazsi értesítette az asszonyt.

A borzalom után a nő zokogva nyilatkozott a Tények Pluszban, ahol elárulta, a fia anyák napja alkalmából videóhívásban köszöntötte fel, és Krisztián azt ígérte, kislánya társaságában hamarosan meglátogatja őt.

– Nem hiszem el, nem is akarom elhinni. Állandóan jött-ment, annyira szeretett élni – suttogta a nő.

Az asszony a tragédia után a Blikknek mesélt arról, mennyi közös terve volt fiával.

– El sem hiszem, hogy nincs többé, néhány napja voltam velük babaúszáson. Tervei voltak, úgy volt, hogy múlt hétvégén jönnek meglátogatni engem a kicsivel és Mazsival, de erre sajnos már nem került sor – mondta elcsukló hangon a lapnak Júlia, majd hozzátette, várják a boncolás eredményét, hogy kiderüljön, szteroid vagy kábítószer ­okozhatta-e a fiam halálát, mert találtak valamit a rendőrök.

– Pénteken lesz a boncolás, vizsgálják, mitől állt meg a szíve. Nem tudtam, hogy a fiam drogozott – zokogta az édesanya, majd hozzátette, gyászukban osztoznak kisebbik unokája édesanyjával, Mazsival, aki még nem tért magához a férje halála okozta sokkból.

– Ő sem tudja elhinni, hogy Krisztián nincs többé, azt mondta: azt álmodta, ott van mellette és azt mondja neki, hogy szereti. A kis Nati is imádta az apját, a szeme olyan, mint az övé… – tette hozzá a gyászoló édesanya.