Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Megdöbbentő titokról hullott le a lepel – Volt szeretője gyermeket szült Solti Ádámnak

A színészt két éve nyomasztotta már a titok, először beszélt a nyilvánosságnak.

A Barátok közt korábbi színésze Solti Ádám és felesége, Bernadett hosszas hallgatás és gondolkozás után elárulták, miért döntöttek úgy, hogy nyilvánosság elé állnak életük egyik legnehezebb történetével. Ugyanis van egy közel két éves kisfia, ám nem a feleségétől – legalábbis egy hölgy ezt állítja, Soltinak pedig nincs kétsége most már afelől, hogy ő a gyermek édesapja.

– Először is szeretném leszögezni, hogy a későbbiekben nem szeretnék nyilatkozni erről, így senki ne keressen minket ezzel kapcsolatban. A gyermek édesanyja nem hagyott számunkra más utat, mint hogy őszintén elmeséljük a teljes történetet – kezdte megtörve a Blikknek a színész.

– Szeretnék mindenkitől bocsánatot kérni, elsősorban a feleségemtől, akit megcsaltam, és akinek évekig hazudtam, olyan mérhetetlen fájdalmat okoztam, amelyet nem érdemelt meg. A rajongóktól, színházba járóktól, a nézőktől és az olvasóktól is bocsánatot kell kérnem, mert minden bizonnyal most csalódnak majd bennem. Nem akarok mentegetőzni, megúszni a történetet, hibáztam. Oltári nagy hülye, f*sz voltam, és egy rossz döntéssel rengeteg ember életét nehezítettem meg, sőt, majdnem tönkre is tettem – mesélte, majd elárulta, voltak hullámvölgyek a kapcsolatukban a feleségével, és rossz döntést hozott, félrelépett. Később, 2020-ban tudta meg, hogy a nő teherbe esett, és meg is tartotta a gyermeket. Hiába könyörgött neki, hogy vetesse el, mert sarokba szorítva érezte magát, megszülte a babát.

– Sosem bántottam, de bevallom, fenyegettem azzal, hogy megteszem. Csúnya dolgokat vágtam a fejéhez, nem vagyok büszke rá, de a pillanat hevében kicsúsztak ezek az indulatos, undorító dolgok. Itt volt ez a hatalmas titok: szeretőm van, terhes lett, és úgy leszek apa, hogy nem attól a nőtől akarok gyereket, nem őt szeretem és nem tudok semmit sem tenni – ismerte el.

A titkára 2021-ben derült fény, amikor Berni is értesült a dologról. Mindent elmondott feleségének.

– Berni sokkot kapott, pár hétre külön költöztünk. Nem voltam benne biztos, valaha képes lesz nekem megbocsátani, de úgy döntött, nem hagy el, velem marad. Azóta sokkal erősebb, őszintébb a kapcsolatunk, és szeretnék köszönetet mondani neki, amiért képes volt felülemelkedni a megaláztatáson, és házassági eskünkhöz tartva magát a rosszban is mellettem áll – folytatta Ádám.

Később jogi útra terelték az ügyet.

– Perre megy, hogy ismerjem el, én vagyok az apa. Szerinte a gyerek érdeke, papír legyen arról, ki az apa, de nem értem min változtatna ez, ahogyan az ügyvédem sem érti, hogy miért van erre szükség. Felajánlottam, hogy támogatom, félreteszek minden hónapban egy bizonyos összeget, s amint nagykorú lesz, hozzáférhet. Az sem lenne ellenemre, hogy találkozzunk, velem legyen a fiam, de csak akkor, amikor ehhez már nem kell az anyja. Az a nő addig nem nyugszik míg tönkre nem tesz. Biztos vagyok benne, a cikk után is megpróbál majd befeketíteni, és addig megy, amíg nem kap figyelmet, mert az eddigi magatartása arra enged következtetni, hogy szerepelni akar – nyilatkozta a lapnak a Barátok közt egykori színésze.