Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

A rendőrség elfogta Berki Krisztián dílerét

Elfogták azt a férfit, aki eladhatta a drogot Berki Krisztiánnak.

Pénteken reggel a kislánya talált rá Berki Krisztián holttestére a IX. kerületi lakásában. Egyelőre nem lehet tudni, hogy miben halt meg, ezt majd a boncolás fogja igazolni, de az öngyilkosság lehetőségét azonnal kizárták. Azonban az biztos, hogy a helyszínelés közben kábítószergyanús anyagot találtak nála, ami miatt külön eljárást indítottak.

A Bors információi szerint a rendőrök hajtóvadászatot indítottak Berki Krisztián dílere ellen, és már sikerült is elfogniuk.

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság 2022. május 6-án ismeretlen tettes ellen indított eljárást kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt. A Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói a május 10-én Vecsésen fogtak el egy feltételezett drogkereskedőt, akit kihallgatását követően őrizetbe vettek, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A 42 éves K. István lakásán kábítószergyanús anyagokat – az előzetes adatok szerint összesen bruttó 50 gramm kokaint és marihuánát –, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket, digitális adathordozókat, és vagyonbiztosítás keretében két nagy értékű személyautót foglaltak le” – írta a rendőrség a lapnak.

Az eljárásban kábítószer birtoklása vétség miatt kihallgattak egy 48 éves budapesti férfit is, akitől marihuánát és kokainos tárgyakat foglaltak le. A lap úgy tudja, hogy az ügyben további gyanúsítások is várhatók.