Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Visszatérhet a pankráció világába Növényi Norbert

Az egykori élsportoló korábban már megcsillogtatta pankrátori tehetségét.

Most, hogy ismét részt vett egy edzésen, kedve támadt a folytatáshoz. Bár nem azzal a céllal érkezett az edzőterembe Növényi Norbert, hogy maga is ringbe szálljon, ám az edzők és Bárdosi Sándor lelkesedése magával ragadta.

 Utoljára 2018-ban volt egy nagy pankrátor mérkőzésem, amit nagyon élveztem, ám marha nagy meló volt. Lehet, hogy néhányaknak ez a műfaj csak vicceskedésnek tűnik, de nem az. Minden mozdulatra fel kell készülni, komoly edzés előzi meg az egészet. Amikor én a rangadó mellett döntöttem heti ötször edzettem, gyakoroltam, amennyit csak tudtam. Óriási meló volt, nem tudom, hogy szeretném-e ezt újra – mondta Növényi Norbert, aki Bárdosi Sándorral ismét ringbe szállt egy rendkívüli alkalom erejéig. Bárdosi azonban nem érné be ennyivel, szeretné, ha Növényi ismét egy nagy meccs mellett döntene, pankrátorként.

 Én is belekóstoltam már ebbe a világba és nagyon szerettem. Igaz a legutóbbi nagy mérkőzés után – a saját hülyeségem miatt – a térdem felmondta a szolgálatot, de még így is szeretném folytatni. Ha Norbi igent mond erre, én is ringbe szállok. Örülnék egy páros mérkőzésnek, ahol mindegyikünknek saját ellenfele van – tette hozzá lelkesen Bárdosi, akinek még nem sikerült meggyőznie jóbarátját.

 –„Már érzem magamon az idő múlását. Nehezebben mennek az egyes figurák, jobban kifulladok utánuk és legyünk őszinték, a pankráció sem veszélytelen műfaj. Még nem adtam be a derekam, de Sanyi nagyon lelkes. Talán, ha egy kicsit győzköd még, igent mondok és visszatérek a pankráció világába – mondta az Üdv a Családban! című műsorban Növényi Norbert.

UCS P2