Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Görgényi Fruzsina reagált Vastag Csaba új kapcsolatára - Trimedio News

Görgényi Fruzsina reagált Vastag Csaba új kapcsolatára

A színésznőt sokan faggatták exe új kapcsolatáról, videóban reagált.

Videóban reagált az énekes új kapcsolatára, hangsúlyozva, hogy a pletykákkal ellentétben nem azért váltak el útjaik másfél éve, mert az exe nem akart tőle gyereket.

Vastag Csaba a múlthéten mutatta be a barátnőjét, Evelint, akivel még tavaly ősszel szerettek egymásba. A Story magazinnak adott interjújukban elmondták, hogy nagy családra vágynak, legalább négy gyereket szeretnének.

Az énekes új kapcsolatára a minap volt párja, Görgényi Fruzsina is reagált az Instagramon. Mint mondta, nem szokott ilyet csinálni, de az elmúlt napok alatt hallott ezt-azt, amiről remélte, hogy szépen lassan lecseng majd, de mivel nem így lett, úgy döntött, hogy személyesen reflektál a pletykákra.

– Nagyon sokan írtátok nekem sajnálatotokat kifejezve, hogy milyen rossz lehet az én lelkemnek, hogy Vastag Csabi nem akart tőlem egy gyereket sem, most meg hirtelen négyet is akar valakitől. Csekkoljátok le nyugodtan, soha egy interjúban sem mondtam, hogy a kapcsolatunk azért ért véget mert én nagyon akartam volna gyereket, Csabi meg nagyon nem. Ez nem igaz. Ez egy koholt elképzelés – mondta a színésznő, aki úgy véli, az embereknek a természetükből fakadóan kell valamilyen kapaszkodó, mert nem tudják elképzelni, hogy egy kapcsolat egyszerűen csak véget ér.

– Ja, és hasonlítgatni sem kell engem a kislányhoz, mert hát másfél év eltelt, nagyon jó kapcsolatot ápolunk a Csabival, nagyon szeretjük egymást, mint barátok, de én nem szeretnék többet Vastag Csabi exe lenni, én Görgényi Fruzsina vagyok, színésznő. Keressetek a képernyőn és szurkoljatok, hogy legyek ott minél többet, járjatok színházba és ne féltsetek engem – zárta a volt kapcsolatát érintő gondolatait, majd megragadta az alkalmat, hogy az állatok védelmére is felhívja a figyelmet.