Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Tornóczky Anita komoly betegségei miatt nem tud teherbe esni

A vőlegényével attól sem zárkóznak el, hogy egy napon akár örökbe is fogadjanak.

Tornóczky Anita tavaly decemberben beszélt először arról, hogy párjával, Miklóssal szeretnének családot alapítani. A férfi azóta el is jegyezte a műsorvezetőt, már készülnek az esküvőre. Ami viszont a családalapítást illeti, bizonyos körülmények megnehezítik a dolgukat.

– Abszolút nyitottak vagyunk a baba érkezésére, nekem vannak mindenféle egészségügyi dolgaim, amit meg kell oldani azért, hogy ez biztosan teljesüljön. Ezek folyamatban vannak, inzulinrezisztenciám és pajzsmirigygondom van, tehát minden, ami elméletileg akadályozza a terhességet. Két napja voltam vérvételen, és úgy tűnik, mindent kézben tartanak az orvosok – mondta Palik Lászlóék Három igazság című műsorában Tornóczky, aki szerint a hormonok világa még az orvosok számára is rejtély, így egy civil embernek gyakran nagyon nehéz összeraknia a képet azt illetően, hogy mi is történik egy adott ponton a testében.

A műsorvezető arra is kitért, hogy mivel most már menyasszony, a baba tulajdonképpen egy félig-meddig „hivatalos” kapcsolatba érkezne, bár hozzátette, hogy részéről ez sosem volt kritérium a gyerekvállalás tekintetében. Mint mondja, az első gyereknek nagyon örülne, hogy utána hány kistestvér érkezik, az már a jövő zenéje, de az örökbefogadás elől sem zárkózna el.

– Az elsőtől nagyon boldog leszek, aztán hogy utána hányat ad a Jóisten, az kérdés. Azt se zárnám ki, hogy egyszer örökbe fogadnék még, a saját mellé – magyarázta.