Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Molnár Andrea és Szente Vajk: „Beleszerettek egymás tehetségébe”

A napokban robbant a hír, Szente Vajk és Molnár Andrea egy párt alkothatnak.

A közvetlen környezetük egy ideje már kész tényként kezeli, hogy Molnár Andrea és Szente Vajk egy párt alkotnak, ők azonban a nyilvánosság előtt továbbra sem vállalják fel a szerelmüket. Amióta egy paparazzo lencsevégre kapta Kecskeméten a csókolózó fiatalokat, teljesen bezárkóztak – írja a HOT.

Az ismerkedési fázis elején járnak, de le sem tagadhatnák, hogy vibrál közöttük a levegő.

A Hot információi szerint már a Dancing with the Stars adásai alatt felfigyeltek egymásra. Vajk akkoriban még állítólag Dobó Katával alkotott egy párt, bár ezt soha nem erősítették meg, ahogy a szakítást tényét sem. Andrea pedig, aki a táncos műsor zsűrijében ült, férjes asszony volt. Valójában már mindkettejük kapcsolata válságban volt ekkor.

– Sokak szerint nem hasonlítanak, valójában nagyon egyformák. Boldog párkapcsolatban élnek, mindketten sikeresek; nem csoda, hogy beleszerettek egymás tehetségébe. Arról nem is beszélve, hogy egy válófélben lévő nő számára egyáltalán nem központi kérdés, hogy egy éppen csak kezdődő kapcsolat kiderüljön; kifejezetten élvezi a titkos románcot egy olyan férfi oldalán, aki humoros és nagyon kedves. Az is előny, hogy még egyiküknek sem született gyermeke, így csak egymáshoz kell alkalmazkodniuk – magyarázta a neve elhallgatását kérő informátor.

Fotó: MTVA/Zih Zsolt