Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Továbbra sem kell börtönbe mennie Berki Krisztián feltételezett dílerének - Trimedio News

Továbbra sem kell börtönbe mennie Berki Krisztián feltételezett dílerének

A díler felügyelet alatt van, nyomkövetőt kell hordania a lábán.

Berki Krisztián holttestét május 6-án reggel, a IX. kerületi lakásának erkélyén találta meg a kislánya.

Berki Krisztián holttestét május 6-án reggel, a IX. kerületi lakásának erkélyén találta meg a kislánya. A rendőrök a helyszínelés közben kábítószergyanús anyagokat találtak a lakásban, ami miatt külön eljárást indítottak, pár nappal később pedig el is fogták azt a férfit Vecsésen, akitől Berki Krisztián drogot vehetett.

A 42 éves dílert Berki Krisztián halála után pár nappal fogták el a rendőrök Vecsésen. A kihallgatása közben házkutatást tartottak nála, ahol találtak 50 gramm kokaint és marihuánát, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket, és két drága autót is lefoglaltak.

Az ügyészség javasolta a férfi letartóztatását, a bíróság azonban első fokon csak a bűnügyi felügyeletét rendelte el. Az ügyészség fellebbezett a végzés ellen.

Dr. Bagoly Bettina szóvivő, a Fővárosi Főügyészség csoportvezető ügyésze az Origónak elmondta, hogy ma a másodfokú bíróság fenntartotta az elsőfokú végzést, vagyis a díler bűnügyi felügyelet alatt marad 4 hónapig. Nyomkövetőt kell hordania a lábát és csak Budapesten és Pest megyében mozoghat.