Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Továbbra sem kell börtönbe mennie Berki Krisztián feltételezett dílerének

A díler felügyelet alatt van, nyomkövetőt kell hordania a lábán.

Berki Krisztián holttestét május 6-án reggel, a IX. kerületi lakásának erkélyén találta meg a kislánya.

Berki Krisztián holttestét május 6-án reggel, a IX. kerületi lakásának erkélyén találta meg a kislánya. A rendőrök a helyszínelés közben kábítószergyanús anyagokat találtak a lakásban, ami miatt külön eljárást indítottak, pár nappal később pedig el is fogták azt a férfit Vecsésen, akitől Berki Krisztián drogot vehetett.

A 42 éves dílert Berki Krisztián halála után pár nappal fogták el a rendőrök Vecsésen. A kihallgatása közben házkutatást tartottak nála, ahol találtak 50 gramm kokaint és marihuánát, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket, és két drága autót is lefoglaltak.

Az ügyészség javasolta a férfi letartóztatását, a bíróság azonban első fokon csak a bűnügyi felügyeletét rendelte el. Az ügyészség fellebbezett a végzés ellen.

Dr. Bagoly Bettina szóvivő, a Fővárosi Főügyészség csoportvezető ügyésze az Origónak elmondta, hogy ma a másodfokú bíróság fenntartotta az elsőfokú végzést, vagyis a díler bűnügyi felügyelet alatt marad 4 hónapig. Nyomkövetőt kell hordania a lábát és csak Budapesten és Pest megyében mozoghat.