Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Hódi Pamela: Befejeztük életünk azon fejezetét, amit szívünk szerint átlapoztunk volna

Hódi Pamela elárulta, hogyan tekint a jövőre Berki Krisztián halála után.

Pamela Nati érdekében próbál erős maradni és támaszként ott lenni a lányának. Jelenlegi lelkiállapotáról, valamint a Krisztián halála utáni életről az Instagram-oldalára írt ki egy szívbemarkoló posztot.

– Életünk története sok-sok fejezetből áll. Amikor megveszünk egy könyvet, elolvassuk a rövid tartalmát, ha megszeretnénk nézni a moziban egy filmet, megnézzük az előzetest. Azonban az élet hoz váratlan fordulatokat, amiről senki nem szól és senki nem ír, azért hogy felkészülhessünk. Befejeztük életünk azon fejezetét. Amit szívünk szerint átlapoztunk volna, s elkezdünk egy új oldalt – tört elő az édesanyából, majd hozzáfűzte:

– Nem röppenünk azonnal tündérmesébe, de úgy érzem, hogy a mi életünk még nagyon sok fejezetből áll, ezért mindent meg is teszünk, és a következő részeket megpróbáljuk egyre szebbé tenni. Közösen, egy szoros és harmonikus családban. Azt mondják, hogy a Jó Isten mindenkire annyi terhet tesz, amennyit úgy gondol, hogy elbír. Elbírtam és elbírom, mert a gyermekeimnek és férjemnek minden nap szükségük van rám és nekem rájuk. Vigyázzatok magatokra, puszi Mindenkinek! – olvasható a bejegyzésében.