Megmutatta hatodik gyermekét Czutor Zoli – Videó!

Kislányuk érkezése után hatalmas a boldogság a Czutor családban.

Már 3 hónapos Czutor Franciska, és mindenki kíváncsi arra, hogy a hatszoros apuka és háromszoros anyuka hogyan érzi magát a bőrében, fizikailag és lelkileg is. Ám Zsani kiábrándította a tökéletes alak híveit, azt mondja, nem aggódik a terhesség során felszedett kilók miatt, pedig fiaival sem hízott annyit, mint most, harmadszorra.

– Hogy mennyit szedtem fel, azt most nem fogom elmondani. Van az a vicc, amikor megkérdezik a nőtől, hogy hány éves? Ne haragudjon, én ezt nem mondom el. És hány kiló? Jó, 32 éves vagyok. Tehát én most itt tartok. De lehagytam Zolit, maradjunk annyiban – vallotta be a Fókusznak Czutor-Kilián Zsanett. Zsani úgy gondolja, most is visszakapja majd az alakját, diétázni pedig nem fog – hiába zavarja, amit a tükörben lát –, hiszen a kislánya egészsége mindennél fontosabb a számára.

A boldogságuk most felhőtlen, ami Zolinak köszönhető, hogy egyetlen megállapodást kötött kislányával, még születése előtt, nevezetesen, hogy hagyja szüleit aludni éjszaka, jól alvó bébi lesz.

– Jól megy idáig minden, eddig úgy tűnik, hogy szófogadó. Mivel hagy bennünket aludni, csupa öröm mellette az élet – mondta a nagyon boldog és büszke apuka.

Fotó: RTL Klub