Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Somló Tamás özvegye a zenész halála előtti utolsó perceiről mesélt

Somló Tamás özvegye hat év után szólalt meg először.

Somló Tamás özvegye, Gyöngyvér hosszú idő után először érezte magát elég erősnek ahhoz, hogy nyilvánosan beszéljen néhai szerelme haláláról, legszebb közös pillanataikról, és a drámáról, amikor kiderült a zenész gyógyíthatatlan betegsége. Az LGT legendájának akkor csak pár hónapot adtak az orvosok, ám annyira hitt a gyógyulásban, hogy még öt boldog évet élhetett meg imádott kedvese mellett. Gyöngyvér most a Tények Plusznak beszélt a megrendítő pillanatokról, amikor elbúcsúztak egymástól.

– Neki azt mondták a beavatkozás után, amikor ez kiderült, hogy két-három hónap. Tamás erre négy és fél évet tett rá. Ez köszönhető szerintem az ő életszemléletének. Arra biztatom az embereket, hogy úgy emlékezzünk rá, hogy ne sírva, keseregve, hanem úgy, amilyen ő volt. Egyébként borzasztó vicces volt – mondta Gyöngyvér, aki az utolsó pillanatig a férje mellett volt. Most megosztotta azt a pillanatot, amikor végső búcsút vettek egymástól. Mindössze néhány órával a halála előtt.

– A halála előtti este volt tiszta pillanata, és akkor éreztem, hogy befogadó, és beszélgettünk. Megfogta a kezem és megcsókolta. Azt gondolom, ez többet ér minden szónál – emlékezett vissza könnyeivel küszködve Gyöngyvér.