Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Lovassport
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Lovassport
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Hatalmas lépésre szánta el magát Vastag Csaba – Mindenkit meglepett

Úgy érzi, hogy a közösségi médiát elárasztják a felszínes, őszintétlen tartalmak.

Az énekes úgy érzi, hogy a közösségi médiát egyre inkább elárasztják a felszínes, őszintétlen tartalmak. Éppen ezért úgy döntött, hogy mostantól mindössze egyetlen embert követ a social media képmegosztó oldalán.

– Elképesztő mennyiségű poszt zúdul ránk nap, mint nap. Ezek között vannak olyanok is – sajnos egyre nagyobb számban – amelyek nélkülözik az őszinteséget, csak a likevadászatra mennek és a fotók köszönőviszonyban sincsenek a valósággal. Elszomorító, hogy ez a tendencia. Különösen veszélyes ez a fiatalokra. Elég egy rosszabb nap, egy csipetnyi önbizalomhiány és az embert a legmélyebbre tudja rántani egy-egy ilyen, tökéletes életet színlelő, álságos poszt – mondta Vastag Csaba, aki szerint minden eddiginél körültekintőbben kell használni a közösségi médiát.

– Még mielőtt bárkit is lehúzna ez a „gépezet” érdemes átgondolni, hogy kit és miért követünk, mennyire épít minket az, amit és ahogy megoszt. Ezt időről időre felül kell vizsgálni. Ezt most mi is megtettük a párommal és arra jutottunk, hogy az Instagramon kizárólag egymást „követjük” a jövőben – árulta el az énekes, aki döntésük óta sokkal felszabadultabban érzi magát a képmegosztó oldalon.

– Ha belépünk bármelyik közösségi oldalra óriási a zaj: hirdetések, ismeretlenek post ajánlói, hírek, arctalan – rosszindulattól sem mentes – kommentek és ehhez jönnek a valóságtól elrugaszkodott felszínes tartalmak. Mindenki mások – akár vadidegenek – életével, posztjaival, kommentjeivel foglalkozik, de ennek nem kell így lennie. Ezt elkerülendően döntöttünk amellett, hogy ebben a „hangos térben” csak egymást “követjük – tette hozzá Vastag Csaba.