Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Hatalmas lépésre szánta el magát Vastag Csaba – Mindenkit meglepett

Úgy érzi, hogy a közösségi médiát elárasztják a felszínes, őszintétlen tartalmak.

Az énekes úgy érzi, hogy a közösségi médiát egyre inkább elárasztják a felszínes, őszintétlen tartalmak. Éppen ezért úgy döntött, hogy mostantól mindössze egyetlen embert követ a social media képmegosztó oldalán.

– Elképesztő mennyiségű poszt zúdul ránk nap, mint nap. Ezek között vannak olyanok is – sajnos egyre nagyobb számban – amelyek nélkülözik az őszinteséget, csak a likevadászatra mennek és a fotók köszönőviszonyban sincsenek a valósággal. Elszomorító, hogy ez a tendencia. Különösen veszélyes ez a fiatalokra. Elég egy rosszabb nap, egy csipetnyi önbizalomhiány és az embert a legmélyebbre tudja rántani egy-egy ilyen, tökéletes életet színlelő, álságos poszt – mondta Vastag Csaba, aki szerint minden eddiginél körültekintőbben kell használni a közösségi médiát.

– Még mielőtt bárkit is lehúzna ez a „gépezet” érdemes átgondolni, hogy kit és miért követünk, mennyire épít minket az, amit és ahogy megoszt. Ezt időről időre felül kell vizsgálni. Ezt most mi is megtettük a párommal és arra jutottunk, hogy az Instagramon kizárólag egymást „követjük” a jövőben – árulta el az énekes, aki döntésük óta sokkal felszabadultabban érzi magát a képmegosztó oldalon.

– Ha belépünk bármelyik közösségi oldalra óriási a zaj: hirdetések, ismeretlenek post ajánlói, hírek, arctalan – rosszindulattól sem mentes – kommentek és ehhez jönnek a valóságtól elrugaszkodott felszínes tartalmak. Mindenki mások – akár vadidegenek – életével, posztjaival, kommentjeivel foglalkozik, de ennek nem kell így lennie. Ezt elkerülendően döntöttünk amellett, hogy ebben a „hangos térben” csak egymást „követjük – tette hozzá Vastag Csaba.