Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Hamarosan újra jön a Pénzt vagy éveket!

Újabb sztárpárokkal folytatódik a tippelgetős gameshow.

Visszatér a képernyőre a műsor, ahol igenis a kor számít. Július 4-től minden hétköznap újra képernyőn a Pénzt vagy éveket! Kasza Tibivel a TV2 műsorán.

A 10 millió forintos nyereményért a párosok feladata változatlan: kitalálni az eléjük állított civil játékosok életkorát. Ehhez pedig ezúttal is Kasza Tibi segíti hozzá a hírességeket.

A műsorvezető mint mondta: a Pénzt vagy éveket! sikerének az a kulcsa, hogy kvízműsor és talkshow is egyszerre. A játék közben ugyanis rengeteg vicces szituáció adódik, amikor a sztárpárok izgalmukban olyan történeteket is elmesélnek, amiket egyébként nem biztos, hogy mások előtt is bevállalnának.

– A formátum egyszerűsége miatt imádom ezt a műsort! Hiszen egy olyan alapvető szokásra épül, amit bárki bármilyen szituációban megtehet: ösztönösen megtippelik idegen emberek életkorát. Lehet ez egy szórakozóhelyen, vagy akár a közösségi médiában látott fotókon. Ugyanez történik ebben a műsorban is. Közben persze elképesztő szórakoztató hallani azt, milyen úton jutnak el a jó vagy a teljesen fals megoldásig a játékosok. A feladat pedig attól válik izgalmassá, hogy az első, intuíció alapján megadott tipp után segítséget kapnak a játékosok, amivel már pontosan be lehet lőni a helyes választ, így minden esélyük megvan a nyereményre – mondta Kasza Tibi.

De hogy pontosan hogy is zajlik ez a játék? Egy-egy adás során 6+1 ember életkorát kell eltalálniuk a sztárpároknak. A játék előrehaladtával pedig egyre nagyobb a tippelés tétje, így csökken folyamatosan az elején rendelkezésükre álló 10 millió forint. A döntőben a megmaradt nyereményt viszont csak akkor vihetik haza, ha tökéletesen eltalálják az előttük álló hetedik ember életkorát.

A tippelés során továbbra is rendelkezésre állnak a már ismert segítségek, legyen az akár egy sláger, egy híresség fotója, vagy egy fontos esemény abból az évből, amikor a színpadon álló civil született. Egy extra mankót is felhasználhatnak a párosok: telitalálat esetén a következő játékostól plusz segítségként kérdezhetnek hármat, amire a játékos, a barkochbához hasonlóan, csak igen, nem és nem tudom válaszokat adhat.

A műsorban feltűnik majd többek között Kökény Attila és felesége, Aranka, Jolly és Szuperák Barbi, Király Viktor és Király-Virág Anita, Zoltán Erika és Vincze Lilla, Köllő Babett és Demcsák Zsuzsa, Csepregi Éva és Delhusa Gjon és még sokan mások!

Július 4-től minden hétköznap 19.50-kor Pénzt vagy éveket a TV2 műsorán!