Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Takáts Tamás koronavírusos, elmarad a Karthago-nagykoncert

Rosszulléte után fordult orvoshoz, akkor derült ki, hogy covidos.

Takáts Tamás betegsége miatt kényszerült lemondani régóta tervezett akusztikus nagykoncertjét a Karthago együttes. Szigeti Ferenc, a zenekar vezetője elárulta, hogy koronavírus döntötte ágynak Takátsot.

Az utolsó utáni pillanatban kényszerült törölni az Erkel Színházban tervezett nagykoncertjét a Karthago. Az estét hónapokon át tartó készülődés és próba előzte meg, amibe a legendás zenekar mindent beleadott. Az együttes dobos-énekese nélkül azonban egyszerűen lehetetlen megtartani egy ilyen nagyszabású bulit, ezért le kellett mondaniuk.

– Tény, hogy nem szerencsés ez a hirtelen jött betegség. Pénteken már nem voltam valami jól, de szombaton, amikor elmentem orvoshoz délután, akkor tudtam meg, hogy koronavírusos vagyok. Mindenesetre mindenkit megnyugtatok, valószínűleg pár napon belül már kutya bajom sem lesz. Továbbá remélem, hogy ezt az Erkel színházas koncertet lesz lehetőségünk bepótolni – mondta a Borsnak Takáts.

A zenekar vezetője, Szigeti Ferenc, óránként hívja fel zenésztársát, hogy rákérdezzen, minden rendben van-e, szüksége van-e valamire.