Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Rákos betegségéről vallott Pásztor Erzsi – Legyengült és 14 kilót fogyott

Megerősítette hitét és erejét az a szörnyű betegség, amin át kellett esnie.

A csodálatos színésznőt a mai napig folyamatosan hívják a színpadra és a szinkronstúdiókba, hiszen máig a közönség egyik kedvence.

Pásztor Erzsi lassan már nyolcvanhat esztendős lesz, de még mindig sugárzik. Ám mostanában nehéz időszakon kellett átesnie, hiszen ijesztő és súlyos betegség támadta meg.

– Végbélrákkal kerültem kórházba, ami nagyon legyengített, de felálltam belőle. Volt műtétem, és többféle kezelésen átestem, emiatt tizennégy kilót fogytam és nagyon legyengültem – mondta a színésznő.

Hozzátette: ez nagyon nehéz időszak volt, hiszen a lánya csak egyszer-kétszer tudta meglátogatni a kórházban, mert akkor még Olaszországban élt. Ám nem maradt támasz nélkül a bajban, a keresztlánya és az unokája barátnője, illetve annak családja végig mellette voltak.

Akkoriban nem igazán beszélt a betegségéről, kizárólag telefonon adott hírt magáról.

– Furcsa volt, amikor a betegtársak néztek, ahogy kerekesszékben vittek egy vizsgálatra: ‘Ez ő lenne?’” – mesélte a Hot Magazinnak adott interjújában a színésznő.

A rengeteg szinkronszereppel rendelkező művésznőt leginkább a hangjáról ismerték fel a kórházban, s egy nővérke szólt is neki, hogy beszéljen kevesebbet, mert a betegtársai már gyanút fogtak.

– Magammal beszéltem meg először, hogy még dolgom van a világban; most nagyon rossz, de meggyógyulok és folytatom a korábbi életemet – mondta a színésznő.

Mostanra visszanyerte „versenysúlyát”. Amikor nagyon lefogyott, sok ruháját elajándékozta, de azóta már pótolta azokat. Színes, szép darabokat választott, hogy tükrözzék összetéveszthetetlen egyéniségét.