Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Rákos betegségéről vallott Pásztor Erzsi – Legyengült és 14 kilót fogyott

Megerősítette hitét és erejét az a szörnyű betegség, amin át kellett esnie.

A csodálatos színésznőt a mai napig folyamatosan hívják a színpadra és a szinkronstúdiókba, hiszen máig a közönség egyik kedvence.

Pásztor Erzsi lassan már nyolcvanhat esztendős lesz, de még mindig sugárzik. Ám mostanában nehéz időszakon kellett átesnie, hiszen ijesztő és súlyos betegség támadta meg.

– Végbélrákkal kerültem kórházba, ami nagyon legyengített, de felálltam belőle. Volt műtétem, és többféle kezelésen átestem, emiatt tizennégy kilót fogytam és nagyon legyengültem – mondta a színésznő.

Hozzátette: ez nagyon nehéz időszak volt, hiszen a lánya csak egyszer-kétszer tudta meglátogatni a kórházban, mert akkor még Olaszországban élt. Ám nem maradt támasz nélkül a bajban, a keresztlánya és az unokája barátnője, illetve annak családja végig mellette voltak.

Akkoriban nem igazán beszélt a betegségéről, kizárólag telefonon adott hírt magáról.

– Furcsa volt, amikor a betegtársak néztek, ahogy kerekesszékben vittek egy vizsgálatra: ‘Ez ő lenne?’” – mesélte a Hot Magazinnak adott interjújában a színésznő.

A rengeteg szinkronszereppel rendelkező művésznőt leginkább a hangjáról ismerték fel a kórházban, s egy nővérke szólt is neki, hogy beszéljen kevesebbet, mert a betegtársai már gyanút fogtak.

– Magammal beszéltem meg először, hogy még dolgom van a világban; most nagyon rossz, de meggyógyulok és folytatom a korábbi életemet – mondta a színésznő.

Mostanra visszanyerte „versenysúlyát”. Amikor nagyon lefogyott, sok ruháját elajándékozta, de azóta már pótolta azokat. Színes, szép darabokat választott, hogy tükrözzék összetéveszthetetlen egyéniségét.