Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Elköltözött barátnőjétől Gallusz Niki

Az eltérő életvitelük lehetetlenné tette az együttélést.

Gallusz Niki és Bártfai Laura több mint tíz éve vannak együtt, a kapcsolatukban viszont az elmúlt időszakban olyan problémák merültek fel, melyeket nem biztos, hogy át tudnak hidalni – mondta a színésznő Bóta Café című műsorban, amit a Femina szúrt ki.

Gallusz a beszélgetős műsorban elárulta, hogy élete nagy találkozása volt az, amikor megismerte a párját, és bár most is szeretik egymást, a különböző életvitelük lehetetlenné tette az együttélésüket.

Korábban még viccelődött azzal, hogy amíg Bártfai egy koránkelő pacsirta, addig ő éppen éjjeli bagoly a munkája miatt, de végül éppen ez a különbözőség vezetett ahhoz, hogy a színésznő elköltözött abba a lakásba, amit a pandémia alatt újított fel.

– Ő (utalt Laurára) most egy olyan dolgot csinál, amiben végtelenül boldog, végtelenül sikeres, van is érte apanázs, de ez nagyon korai keléssel párosul, amihez én nem tudok idomulni. Nem is akarok és nem is fogok. Ezért miközöttünk egy ilyen banális szakadék kezdett el tátongani, és igen, ez meglátszik a kapcsolatunkon. Nem lehet tudni, hogy ez merre megy. A rajongás és a szeret kölcsönös, az együttélés az meg egy másik dolog – magyarázta.

Fotó: YouTube/FIXTV