Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Megszólalt szakításáról Kajdi Csaba

Kajdi Csaba tegnap bejelentette: többé már nincsenek együtt a szerelmével.

Kajdi Csaba megdöbbentő hírrel szolgált tegnap a „követő-rajongóinak”: mint kiderült, már nem alkotnak egy párt a nála 20 évvel fiatalabb kedvesével. Dáviddal – vagy ahogy ő hívta: Bubival – másfél évig voltak együtt, és annyira biztosnak érezte a kapcsolatukat, hogy még a félrelépést is megengedte volna neki. A szerelmesek még edzeni is együtt jártak, illetve több közös nyaralásra is sort kerítettek, így mindenkit váratlanul ért a szakítás híre – írja a Blikk.

– Akkor van értelme egy párkapcsolatnak, ha a két ember több tud lenni együtt, mint egyedül. Ha ez nem így van, akkor lehet, hogy jobban fejlődnek, ha külön vannak – kezdte kifejteni Cyla, miért ért véget a románc. Mint elmondta, úgy döntöttek, nem folytatják ezt az egészet kapcsolatként, viszont szeretné, ha jó barátok maradnának. Most még több részletet árult el a 24 óráig megtekinthető Instagram-sztorijában azzal kapcsolatban, milyen érzések kavarognak benne.

– Köszönöm mindenkinek a sok pozitív üzenetet, meg támogatást meg mindent. Bubikát is supportoljad, ne csak az öreg Cylát, és küldjél nagyon sok pozitív energiát és szeretetet neki, hogy a vizsgái sikerüljenek! Attól, hogy nem álltunk itt össze, mint a krumplistészta, a szeretet megmarad két ember között… – mondta, kiemelve:

– Nagyon fontos, hogy intelligensen kell! Ha szakítunk, meg váltunk is, szeretettel gondoljunk mindig a partnerünkre! Nem lehet, hogy a gyűlölet felváltsa ezt az egészet! – szólította fel a rajongóit is arra, hogy ne utálkozzanak.