Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Megszólalt szakításáról Kajdi Csaba

Kajdi Csaba tegnap bejelentette: többé már nincsenek együtt a szerelmével.

Kajdi Csaba megdöbbentő hírrel szolgált tegnap a „követő-rajongóinak”: mint kiderült, már nem alkotnak egy párt a nála 20 évvel fiatalabb kedvesével. Dáviddal – vagy ahogy ő hívta: Bubival – másfél évig voltak együtt, és annyira biztosnak érezte a kapcsolatukat, hogy még a félrelépést is megengedte volna neki. A szerelmesek még edzeni is együtt jártak, illetve több közös nyaralásra is sort kerítettek, így mindenkit váratlanul ért a szakítás híre – írja a Blikk.

– Akkor van értelme egy párkapcsolatnak, ha a két ember több tud lenni együtt, mint egyedül. Ha ez nem így van, akkor lehet, hogy jobban fejlődnek, ha külön vannak – kezdte kifejteni Cyla, miért ért véget a románc. Mint elmondta, úgy döntöttek, nem folytatják ezt az egészet kapcsolatként, viszont szeretné, ha jó barátok maradnának. Most még több részletet árult el a 24 óráig megtekinthető Instagram-sztorijában azzal kapcsolatban, milyen érzések kavarognak benne.

– Köszönöm mindenkinek a sok pozitív üzenetet, meg támogatást meg mindent. Bubikát is supportoljad, ne csak az öreg Cylát, és küldjél nagyon sok pozitív energiát és szeretetet neki, hogy a vizsgái sikerüljenek! Attól, hogy nem álltunk itt össze, mint a krumplistészta, a szeretet megmarad két ember között… – mondta, kiemelve:

– Nagyon fontos, hogy intelligensen kell! Ha szakítunk, meg váltunk is, szeretettel gondoljunk mindig a partnerünkre! Nem lehet, hogy a gyűlölet felváltsa ezt az egészet! – szólította fel a rajongóit is arra, hogy ne utálkozzanak.