Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Bárány Anna: Jó kis élet ez

Bárány Anna hangja sokaknak ismerős lehet.

A Jazzy Rádió műsorvezetője is csatlakozott a Hétfőn 7fő című műsorhoz, amely az OFF Kultur TV YouTube csatornáján látható hétről hétre. A Trimedio News a rádióst kérdezte. Anna mesélt a munkájáról, a magánéletéről.

– Hogyan kerültél a Hétfőn 7fő című műsorhoz csapatához?

– Haddad Henrik Ricky keresett meg, lenne-e kedvem csatlakozni egy induló műsorhoz. Elmondta a részleteket, hogy hat férfi mellé keres egy hölgyet, akikkel aktuális témákat dolgoznánk föl kamerák előtt, mindenkinek a saját szemszögéből véleményezve. Örömmel mondtam igent, és az első perctől fogva imádom. Szuper a társaság, beleértve a stábot, a producert, a szerkesztőt, egészen jó kis közösség jött össze. Bár arra nagyon figyelnem kell, hogy ne legyek túl sok. Nem vagyok egy mimóza lelkű nő, fiúsítva vagyok. Lehet velem humorizálni, nem sértődök meg a poénokon sem. Rengetek bókot kapok, teljesen elkényeztetnek a fiúk. Kölcsönösen nyitottak vagyunk egymásra és a világ dolgaira is. Remélem, hogy hosszú távon dolgozhatunk együtt. És már annyira összeszoktunk, hogy csapatépítő programot tervezünk. (nevet)

IMG 7555
13 éve fontos része az életének a rádiózás. Anna hangját sokan ismerhetik a Jazzy Rádióból. Fotó: Kiss Alexandra/szandikiss.womanphotography

– A hangodat már jól ismerhetik az éterben, hiszen rádiós műsorvezetőként dolgozol a Jazzy Rádióban.

– A rádiózás 13 éve fontos része az életemnek. A munkám a szerelmem, hálás vagyok, hogy ott lehetek, egy nagyon jó társaság jött össze. Három műsorom van. A Jazzy Lexikon – napi háttérműsor – tíztől délután négyig hallható, és az adásban forgó zenékről és előadókról beszélek. A másik, ami éjszaka megy, csak magyar zenéket játszunk, a harmadik pedig péntekenként pedig Funky Feeling címmel, melyben a főnökömmel, műsorvezetőtársammal, barátommal, Suri Imivel beszélgetünk lazán, viccesen és kötetlenül.

– Sok elfoglaltsággal jár a rádiózás?

– Igen, mert mindig igyekszem érdekességeket felkutatni, minél színesebbé tenni a műsorokat. Van vele elfoglaltság bőven. Ebben a szakmában nincs hétvége, föl kell készülni mindig a következő műsorra, össze kell rakni az adásokat, rengeteg előmunkát igényel.

– Blogot is írsz, ami a Facebook-on, Színes élet negyven felett címmel található meg. Hogyan született meg?

– Körülbelül öt éve kezdtem, az egész rólam szól. Minden akkor kezdődött, amikor a férjemmel gyereket szerettünk volna. Próbálkoztunk, de természetesen úton nem jött össze, így a lombik mellett döntöttünk. Én akkor 43 éves voltam, és szerettem volna megosztani másokkal, milyen az, amikor egy 40 feletti nő belevág egy ilyen programba, hogyan lesz ebből baba, és hogyan élem meg az életet, az anyaságot. Elkezdtem írni, de nem jött össze a gyermek. Mikor a második lombik sem sikerült, azt mondtam, értem az univerzum jelét, nekem ennyi idősen már nem kell szülni. Megírtam a követőknek, hogy babavárásról nem tudok írni, mert nem sikerült, de velem maradtak, és egyre többen, már tizennégyezren vagyunk.

interju1
Lesták Marcival két éve házasok. Fotó: Barta Imre

– Férjed is ismert, hiszen a Magna Cum Laude zenekar billentyűse, Lesták Marci. Milyen a házasságotok?

– Marci jóval fiatalabb tőlem, és a negyedik férjem. Nagyon jó találkozás volt a miénk: imádom a Facebook-ot, nagy szeretettel jelölök be számomra ismeretlen embereket is. Voltam egy koncertjükön, akkor láttam meg Őt a zongora mögött, és megkerestem a közösségi oldalon. Nem azonnal, de visszaigazolt, és nehézkesen, de elindult közöttünk a levelezés, de ennek már hét éve, két éve pedig összeházasodtunk, jól működünk együtt, de mint minden kapcsolatban, nálunk is vannak súrlódások. Családi házban lakunk, kertészkedünk, imádjuk az állatainkat, és ha már így alakult, hogy nem született gyerekünk, igyekszünk sokat programozni: koncertre, moziba, színházba, vacsorázni járunk. Nem azt mondom, hogy tinilányként pontosan erről álmodtam, de minden buktató és vargabetű ellenére nagyon hálás vagyok a sorsomért… Jó kis élet ez!