Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Bródy János és Szilágyi Áron a II. kerület díszpolgára lett

A kerület polgármestere, Őrsi Gergely a Facebookon tett bejelentést.

– Budán ahelyett, hogy azt néznénk, mi az, ami szétválaszt, azt keressük, mi köt össze minket – fogalmazott a polgármester.

– Díjazottjaink a szomszédaink. Ugyanarra a piacra járunk, talán találkozunk a közeli játszótéren, és ugyanannál a péknél vásárolunk. Közülünk jönnek vagy jöttek, és végül mindenki közül kiemelkednek – idézte Őrsi Gergely polgármestert az ATV.hu.

– Budán ahelyett, hogy azt néznénk, mi az, ami szétválaszt, azt keressük, mi köt össze minket.

Városrészünk titka az itt élő emberek közössége, akik napról napra szeretettel és empátiával fordulunk egymáshoz. Együtt váltunk olyan közösséggé, amelyre megbecsüléssel tekintenek a magyarok, bárhol is járjanak a világban. Ezért olyan szomszédainkat díjazzuk, akik ezt a közösséget jelképezik. Elismerjük teljesítményüket, emberi tartásukat, őszinteségüket és közösségi elkötelezettségüket – áll a polgármester posztjában.

Szilágyi Áron és Bródy János mellett posztumusz díszpolgári címet adtak Garas Dezsőnek, II. Kerületért Emlékérmet adományozott Mohai Gábor Radnóti- és Kazinczy-díjas előadóművésznek és a Kiss Zenede Alapfokú Művészeti Iskolának.