Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Újra összeáll az Első Emelet

Hatalmas bulival készülnek a visszatérésre.

2013-ban adták utolsó koncertjüket, a közönség pedig azt gondolhatta, többet nem látják őket a színpadon, de most mégis újra össze áll az Első Emelet.

Patkó Béla, azaz Kiki, Berkes Gábor, Szentmihályi Gábor, Bogdán Csaba és Kisszabó Gábor decemberben hatalmas bulit csap Budapesten a Papp László Sportarénában. Az elmúlt majdnem tíz évben, miután feloszlottak, talán még maguk a tagok sem gondolták, hogy ismét együtt lépnek majd fel, de a legendás együttes idén lenne 40, Berkes Gábor pedig 60 éves, ezért úgy döntöttek, ezeket a kerek számokat megünneplik.

Az Első Emelet a 80-as években robbant be a köztudatba, és hosszas egyezkedés után úgy döntöttek, nem akarják, hogy a slágereik feledésbe merüljenek.

– Fél éve kezdtünk el ötletelni az én 60. és az Első Emelet 40. születésnapja kapcsán, hogy milyen módon ünnepeljük meg. Ezt követték az egyeztetések és a megbeszélések, hosszasan hangoltuk össze a koncert mozzanatait – mondta a Blikknek Berkes.

– A próbákat szeptemberben kezdjük majd el, hihetetlenül izgalmas munka vár ránk, és biztos vagyok benne, hogy a közönségnek is olyan élmény lesz majd ez a koncert, hogy sokáig nem fogják elfelejteni. Ami még különlegesebbé teszi az amúgy is izgalmas estét, az az, hogy a másik két bandám, a Rapülők és az Emberek slágerei is felcsendülnek majd. Geszti Péter és Miller Zoltán is igent mondott a felkérésre, így tényleg egy időutazáson vehet majd részt a közönség, leszámítva, hogy 21. századi technikával szólalnak majd meg ezek a dalok, mi pedig fényesebben ragyogunk majd a színpadon, mint fénykorunkban – árulta el a lapnak.