Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Deutsch Anitáék családi drámája – "Azért imádkoztunk, hogy véget érjen ez a rémálom" - Trimedio News

Deutsch Anitáék családi drámája – “Azért imádkoztunk, hogy véget érjen ez a rémálom”

Iszonyatos kínokat élt át.

A 47 éves színésznő, Deutsch Anita és szeretett testvére, Tamás, az egykori hátúszó öt év után most lehet újra együtt. Nagyon küzdelmes időszakot tudhatnak maguk mögött – tíz évvel ezelőtt örökre megváltozott a világ- és Európa-bajnok bronzérmes sportoló, olimpikon és családja élete.

Tamás egy szerencsétlen baleset következtében kórházba került, miután 2012. december 13-án egy üzleti tárgyalásra tartva egy a Szépvölgyi úton a járdára felhajtott autó elgázolta.

– Az ütközés következtében a testvérem egy parkoló autóhoz csapódott, és az egyik lába térdtől lefelé teljesen szétroncsolódott – emlékezett vissza a Best magazinnak Anita arról a napról, ami sok mindent megváltoztatott. – Azonnal kórházba szállították, majd hosszú, rögös, idegtépő út vette kezdetét. Ráadásul Tamásnak éppen akkor született meg a kislánya, Gréti, akit az állandó kórházi kezelések, műtétek, rehabilitáció miatt egy évig nem is láthatott. Minden percben azért imádkoztunk, hogy véget érjen ez a rémálom, és hogy a bátyám maradandó károsodás nélkül mihamarabb felépüljön – idézi a blikkruzs.hu a színésznőt.

Bár az egykori úszó hosszú ideig a kórház küszöbét sem léphette át, és számos komoly műtétet hajtottak rajta végre, Anita hálás a sorsnak, hogy bátyja élve megúszta balesetet.

Volt, hogy nem fogadta be a szövetet a szervezete, felborult a keringése, kórházi fertőzést kapott, és még a fixateur rögzítő is beletört a lábába. De másfél évvel később a saját lábán hagyhatta el a kórházat.

Tamás két évvel a balesete után Ausztráliába vette az irányt, ahol további kezelések, műtétek vártak rá. A két testvér ezt követően nem találkozhatott egymással, de a napokban Tamás hazalátogatott, és öt év után újra magához ölelhette imádott testvérét.