Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Deutsch Anitáék családi drámája – „Azért imádkoztunk, hogy véget érjen ez a rémálom”

Iszonyatos kínokat élt át.

A 47 éves színésznő, Deutsch Anita és szeretett testvére, Tamás, az egykori hátúszó öt év után most lehet újra együtt. Nagyon küzdelmes időszakot tudhatnak maguk mögött – tíz évvel ezelőtt örökre megváltozott a világ- és Európa-bajnok bronzérmes sportoló, olimpikon és családja élete.

Tamás egy szerencsétlen baleset következtében kórházba került, miután 2012. december 13-án egy üzleti tárgyalásra tartva egy a Szépvölgyi úton a járdára felhajtott autó elgázolta.

– Az ütközés következtében a testvérem egy parkoló autóhoz csapódott, és az egyik lába térdtől lefelé teljesen szétroncsolódott – emlékezett vissza a Best magazinnak Anita arról a napról, ami sok mindent megváltoztatott. – Azonnal kórházba szállították, majd hosszú, rögös, idegtépő út vette kezdetét. Ráadásul Tamásnak éppen akkor született meg a kislánya, Gréti, akit az állandó kórházi kezelések, műtétek, rehabilitáció miatt egy évig nem is láthatott. Minden percben azért imádkoztunk, hogy véget érjen ez a rémálom, és hogy a bátyám maradandó károsodás nélkül mihamarabb felépüljön – idézi a blikkruzs.hu a színésznőt.

Bár az egykori úszó hosszú ideig a kórház küszöbét sem léphette át, és számos komoly műtétet hajtottak rajta végre, Anita hálás a sorsnak, hogy bátyja élve megúszta balesetet.

Volt, hogy nem fogadta be a szövetet a szervezete, felborult a keringése, kórházi fertőzést kapott, és még a fixateur rögzítő is beletört a lábába. De másfél évvel később a saját lábán hagyhatta el a kórházat.

Tamás két évvel a balesete után Ausztráliába vette az irányt, ahol további kezelések, műtétek vártak rá. A két testvér ezt követően nem találkozhatott egymással, de a napokban Tamás hazalátogatott, és öt év után újra magához ölelhette imádott testvérét.