Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

MC Hawer reagált Galambos Lajos vádjaira: Mást lopással vádolni elég gáz

MC Hawer ha kell, a bíróságon is megküzd az igazáért.

Reagált Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi vádjaira Kocka Géza, azaz MC Hawer, akit Galambos azzal vádolt meg, hogy az ő Amikor a vodka a fejembe száll című dalának a feldolgozása után járó jogdíjakat nem kapta meg, így tízmilliós bevételtől esett el. Ugyanakkor az RTL-nek nyilatkozó MC Hawer elmondása szerint nemhogy tízmilliót, de egyenesen egy forintot sem keresett a feldolgozással.

A vád szerint MC Hawer tradicionális dalként tüntette fel a szerzeményt, mintha nem lenne ismert a szerzője, így nem kellett jogdíjat fizetnie a szöveget jegyző Galambosnak és a zeneszerző Hoffmann Sándornak. Ám Kocka Géza nem gondolja, hogy bármi gond lenne.

– Az Artisjus úgymond félhivatalos adatbázisa az a zeneszoveg.hu. Ezen a honlapon meg lehet nézni, hogy ki van feltüntetve ennél a dalnál. A Lajcsi semmilyen formában nincs sehol feltüntetve, csak Hoffman Sándor szövegíróként. Miután az van ott, hogy tradicionális a dal, eszerint jelentettem be, és mint átdolgozó, aki szöveget írt hozzá. Mellesleg azóta sem kaptam egy büdös kanyit sem. Elég furcsa, hogy ő pattog. (…) Mást lopással vádolni elég gáz – mondta hozzátéve, hogy ha per lenne a dologból, annak is áll elébe.