Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Komoly döntés a különköltözés után: Molnár Gusztáv felesége elhagyja az országot

Talán a távolság megmenti a házasságukat.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, válságba került Molnár Gusztáv és felesége házassága. Azonban a válás helyett inkább szakember segítségét kérik, hiszen szeretnék megmenteni a kapcsolatukat. Most egy kis távolságot is beiktattak egymás közé, hogy át tudják gondolni a dolgokat. Először csak különköltöztek, most azonban több ezer kilométer lesz köztük.

Ugyanis Fazekas Vivien elhagyja Magyarországot, egyetlen hátizsákkal nekivág Olaszországnak, mert túrázni megy – szúrta kis a Bors. Ezt augusztusra tervezi Molnár Gusztáv felesége, aki még bízik a házasságukban, de időre van szüksége, hogy feldolgozza a történteket.

– Lelki fröccs, egy lélektúrára készülök (…) A lelkemmel szeretnék foglalkozni és semmi más nem érdekel, csak hogy menjek és lássak – mondta Vivien. Állítása szerint szeretne látni olyan helyeken Olaszországban, amiket még nem sikerült. Ilyen például Róma és Toszkána is. Szeretne feltöltődni, lelkileg megnyugodni és kikapcsolódni. Mivel fontos neki a házassága Gusztival, ezért új alapokra szeretné helyezni a kapcsolatukat.