Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Hat hónap után először érkezett hír a börtönben lévő Aurelióról

Úgy tűnik, jól viseli a bezártságot.

Aureliót kilenc hónappal ezelőtt ítélték el, 3 év 5 hónap börtönbüntetést kapott. A börtönbe vonulás előtt rémálmok gyötörték, ám elhatározta, hogy végre változtat az életmódján és amikor kijön, már más ember lesz. Úgy tűnik, jól halad a tervével, ugyanis egy közeli ismerős szerint a korábbi VV-győztes jól viseli a bezártságot.

– Aurelio közeli hozzátartozójával beszéltem a héten. Aurelióval minden rendben van, jól viseli a bentlétet és még ő nyugtatja a hozzátartozóit, hogy kibírja és végig csinálja. Mindenesetre ez szerintem becsülendő dolog, hogy leüli a büntetését és nem tesz magában kárt, mint a nemrég elhunyt ismert közszereplő, illetve volt VV játékos – írta egy zárt Facebook-csoportban az egyik ismerőse.

Úgy tűnik, Aurelio kevés ismerősével tartja csak a kapcsolatot. Korábban Pumped Gabóval is jó barátságot ápolt, ám az influenszer már régóta nem beszélt vele.

– A bevonulása után sokáig vártam a hívását, de sajnos nem jelentkezett. Arra gondolok, hogy valószínűleg nem érzi jól magát, és ezért nem akar velem beszélni – árulta el a minap Gabo.