Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Hat hónap után először érkezett hír a börtönben lévő Aurelióról

Úgy tűnik, jól viseli a bezártságot.

Aureliót kilenc hónappal ezelőtt ítélték el, 3 év 5 hónap börtönbüntetést kapott. A börtönbe vonulás előtt rémálmok gyötörték, ám elhatározta, hogy végre változtat az életmódján és amikor kijön, már más ember lesz. Úgy tűnik, jól halad a tervével, ugyanis egy közeli ismerős szerint a korábbi VV-győztes jól viseli a bezártságot.

– Aurelio közeli hozzátartozójával beszéltem a héten. Aurelióval minden rendben van, jól viseli a bentlétet és még ő nyugtatja a hozzátartozóit, hogy kibírja és végig csinálja. Mindenesetre ez szerintem becsülendő dolog, hogy leüli a büntetését és nem tesz magában kárt, mint a nemrég elhunyt ismert közszereplő, illetve volt VV játékos – írta egy zárt Facebook-csoportban az egyik ismerőse.

Úgy tűnik, Aurelio kevés ismerősével tartja csak a kapcsolatot. Korábban Pumped Gabóval is jó barátságot ápolt, ám az influenszer már régóta nem beszélt vele.

– A bevonulása után sokáig vártam a hívását, de sajnos nem jelentkezett. Arra gondolok, hogy valószínűleg nem érzi jól magát, és ezért nem akar velem beszélni – árulta el a minap Gabo.