Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Lakás hiányában az autójában lakott Kisó

A műsorvezető mindössze pár napig kényszerült arra, hogy a kocsijában húzza meg magát.

Ennek köszönhetően értékelte át a komfort és kényelem fogalmát.

Szinte mindenki volt már olyan helyzetben, amikor jobban meg kellett néznie, hogy pontosan mire és mennyit költ. A kiadásaira Kisó is mindig odafigyel, de nem tagadja, az ő életében is voltak nehezebb periódusok.

– Volt az életemben néhány nap, amikor az autómban laktam. Akkor egy fitneszklubban is dolgoztam, így reggel, amikor felébredtem a kocsiban, ott kezdtem a napot. Lezuhanyoztam, hajat mostam, összekészítettem magam és úgy mentem dolgozni. Szerencsére ez az egész helyzet csak átmeneti volt, nagyon szerencsés vagyok, hogy nem kellett hosszabban megtapasztalnom, hogy milyen lakhatás nélkül lenni – árulta el a Sláger Reggelben Kisó, aki az elmúlt két évben jobban odafigyel a költekezésre.

– Teljesen más az, amikor az ember gyűjt valamire és megint csak más, amikor azért kell spórolnia, mert nem engedhet meg magának dolgokat. A COVID tomboló időszaka alatt még jobban figyeltem, hogy mire és mennyit költök. Ugyanakkor nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy van munkám és nem kell mindenáron spórolnom, hanem ésszerű keretek között költhetek – mondta a Sláger Reggelben Kisó.

Fotó: Instagram/Kiss Orsi (Kisó)