Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Ezt gondolta egymásról Gianni Annoni és felesége az első találkozáskor

Többször keresztezték egymás útján, de kapcsolatuk lassan bontakozott ki.

Míg Debreczeni Zita számára nem volt maradéktalanul szimpatikus az olasz étterem tulajdonos, Gianni túl fiatalnak vélte Zitát egy komoly kapcsolathoz. A vonzalom azonban mindkettőjük részükről megvolt az első pillanattól kezdve.

Több, mint tíz évvel ezelőtt pillantotta meg egymást Debreczeni Zita és Gianni Annoni, akiknek kapcsolata lassan bontakozott ki. A házasok egy forgatáson találkoztak először, ahol Debreczeni Zita nem volt kifogástalan véleménnyel Gianniról.

– A Havazin című műsort forgattam 2008-ban, amelynek műsorvezetője voltam. Épp Olaszországban forgattunk és Gianni volt az egyik vendég. Mint férfi tetszett nekem, de amikor forgattunk nem tűnt olyan jófejnek. Nem volt laza, beképzeltnek tűnt, de külsőleg nagyon-nagyon tetszett – vallotta be a 95.8 Sláger FM-en Debreczeni Zita, aki később egy étteremben is összefutott Giannival.

– Gyönyörű volt, mint most is, de akkor azt éreztem, hogy még túl fiatal. 26-27 éves volt, akkor még más íven haladt tovább az életünk – árulta el Gianni. A sors azonban úgy rendezte, hogy ezek az ívek találkozzanak, így évekkel később egy belvárosi rendezvényen ismét kereszteződtek az útjaik.

– Az esemény után rámírt Facebookon, de mivel nem voltunk ismerősök csak két hét után vettem észre az üzenetet, ami mindössze annyi volt ’Ciao’. Válaszoltam neki, elnézést kértem, hogy ilyen soká reagálok, majd elkérte a számomat. Elkezdtünk beszélgetni, majd kiderült, hogy ugyanarra a születésnapra vagyunk hivatalosak. Onnantól pedig valahogy mentek a dolgok a maguk útján – mondta Annoni Zita az ’ÉdesKettes’ műsorvezetőinek, Liptai Claudiának és Pataki Ádámnak. A beszélgetés ezen a linken érhető el:

https://open.spotify.com/episode/0ODHbeUzkHbDJ4wzOML1M8