Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Sáfrány Emese megszólalt a csonttöréssel végződő szeánszról

„Bízom benne, hogy Anett minél előbb felépül” – írja a légtornász.

Tegnap óta több bulvárlap is arról cikkezett, hogy egy ismert valóságshow-szereplőnek nyoma veszett, miután részt vett egy siklósi erdei szeánszon. A nőt később meztelenül, öntudatlan állapotban találták meg, több csontja is eltörött, a Blikk értesülései szerint hatórás műtéten esett át. A lap arról is írt, hogy a szeánsz résztvevői egy bizonyos Ayahuasca nevű főzetet fogyasztottak, ami hallucinációkat is okozhat.

A Való Világ-szereplő a lap információi szerint hirtelen bepánikolt a spirituális szeánsz közben, majd berohant az erdőbe. A Blikk által megszólaltatott informátor azt mondta, a nő barátját Sáfrány Emese értesítette telefonon, hogy a barátnője eltűnt. A férfi azonnal riasztotta a rendőrséget, így találták meg végül a súlyosan sérült nőt.

A történtekre időközben Sáfrány Emese is reagált 24 órán át elérhető Instagram-történetében. Megerősítette, hogy ott volt a szeánszon, azt viszont cáfolta, hogy hallucinogén szert fogyasztott volna.

– A hír igaz, ott voltam Anettel a szeánszon, viszont a rendőrség által készítettet tesztem is kimutatta, hogy nem fogyasztottam pszichotróp szereket. Az, hogy a szertartást követően, az eltűnése során mi történt vele, magam sem tudom, a rendőrség dolga azt kideríteni – írta posztjában Emese, aki egyben azt is kijelentette: nem ő szervezte a szeánszot.

– Bízom benne, hogy Anett minél előbb teljesen felépül. Nem kívánok ennél többet beszélni az ügyről – zárta sorait.