Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Sáfrány Emese megszólalt a csonttöréssel végződő szeánszról

„Bízom benne, hogy Anett minél előbb felépül” – írja a légtornász.

Tegnap óta több bulvárlap is arról cikkezett, hogy egy ismert valóságshow-szereplőnek nyoma veszett, miután részt vett egy siklósi erdei szeánszon. A nőt később meztelenül, öntudatlan állapotban találták meg, több csontja is eltörött, a Blikk értesülései szerint hatórás műtéten esett át. A lap arról is írt, hogy a szeánsz résztvevői egy bizonyos Ayahuasca nevű főzetet fogyasztottak, ami hallucinációkat is okozhat.

A Való Világ-szereplő a lap információi szerint hirtelen bepánikolt a spirituális szeánsz közben, majd berohant az erdőbe. A Blikk által megszólaltatott informátor azt mondta, a nő barátját Sáfrány Emese értesítette telefonon, hogy a barátnője eltűnt. A férfi azonnal riasztotta a rendőrséget, így találták meg végül a súlyosan sérült nőt.

A történtekre időközben Sáfrány Emese is reagált 24 órán át elérhető Instagram-történetében. Megerősítette, hogy ott volt a szeánszon, azt viszont cáfolta, hogy hallucinogén szert fogyasztott volna.

– A hír igaz, ott voltam Anettel a szeánszon, viszont a rendőrség által készítettet tesztem is kimutatta, hogy nem fogyasztottam pszichotróp szereket. Az, hogy a szertartást követően, az eltűnése során mi történt vele, magam sem tudom, a rendőrség dolga azt kideríteni – írta posztjában Emese, aki egyben azt is kijelentette: nem ő szervezte a szeánszot.

– Bízom benne, hogy Anett minél előbb teljesen felépül. Nem kívánok ennél többet beszélni az ügyről – zárta sorait.