Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Klausmann Viktor 56 évesen újra apa lesz

Hamarosan három gyermek büszke édesapja lesz a műsorvezető.

Klausmann Viktor két gyermeke már egészen önálló: Tamara 13, Dominik pedig már 16 éves. Lányáról a Szerencsekerék egykori házigazdája elmondta:

– Ő is nagylány. Nem kell minden percben mögötte állni. A megfelelő zsebpénz átadása után már egészen önállóan működik. Ebben a korban én is egyedül jártam a hatvani strandra, szóval neki is engedem, hogy önálló legyen.

Klausmann Viktor és kedvese, Niki, már nyolc éve ismerik egymást. Az 56 éves műsorvezető nemrég belátta, hogy hiányzik a babázás, ezért örömmel jelentette be harmadik gyermeke érkezését.

– Adott nekem jeleket, hogy ő azért nem engedné el ezt a dolgot. Azt mondtuk, legyen baba, ez még belefér korban nekem is. És bevallom, hiányzik a babaszag, egy csecsemő kis keze, a lába, az a kis husika. 13 éve éltem át ezt utoljára. Későn kezdtem el az apaságot, de úgy éreztem, a végére belejöttem. Semmi más nem jelent annyi energiát egy ember életében, mint egy gyerek. Úgy éreztem, ez egy olyan adrenalinlöketet ad, amit szeretnék még megkapni az élettől – mondta a műsorvezető a BEST Magazinnak.