Újra kórházban fekszik Révész Sándor – Friss hírek érkeztek az állapotáról

Újra kórházban fekszik a Piramis együttes legendás frontembere.

Az énekes márciusban kapott sztrókot, de most már minden jel biztató. Az aggódó rajongóinak ezúttal a betegágyáról üzent.

Révész Sándor márciusban kapott sztrókot. Most, hogy minden érte aggódót megnyugtasson, hosszas üzenetet tett közzé a Facebookon:

– Ezeket a sorokat a szegedi Szent Vincent Rehabilitációs Központból írom Nektek, ahol rehabilitációm immáron második hetét töltöm, folytatva a harcot, komoly szakmai irányítás alatt napi 6-7 órában dolgozva a felépülésemen. Szívemben a legnagyobb hálával mondok köszönetet elsősorban Détári Vilmos úrnak, az intézmény alapítójának, aki alig pár nappal a stroke-om után hivatalos Facebook-oldalamra címzett üzenetében nagylelkűen ide invitált; szeretett feleségének, Fannikának, fáradhatatlan koordináló igyekezetéért; a nagyszerű szakembergárdának, különösen Dr. Annus János Kristóf neurológus, klinikai neurofiziológus szakorvosnak és az én jótevőimnek: Adrinak, Orsolyának, Nikolettnek, Villőnek, Diánának, Mónikának, Evelinnek, Albertnek, Gábornak, Istvánnak és Csabának – sajnos nem mindegyikük szerepel a képen – a magas színvonalú, test és lélek épülését szolgáló terápiás foglalkozásokért, szakértő figyelmükért, empátiájukért – írta az énekes.