Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Újra kórházban fekszik Révész Sándor – Friss hírek érkeztek az állapotáról

Újra kórházban fekszik a Piramis együttes legendás frontembere.

Az énekes márciusban kapott sztrókot, de most már minden jel biztató. Az aggódó rajongóinak ezúttal a betegágyáról üzent.

Révész Sándor márciusban kapott sztrókot. Most, hogy minden érte aggódót megnyugtasson, hosszas üzenetet tett közzé a Facebookon:

– Ezeket a sorokat a szegedi Szent Vincent Rehabilitációs Központból írom Nektek, ahol rehabilitációm immáron második hetét töltöm, folytatva a harcot, komoly szakmai irányítás alatt napi 6-7 órában dolgozva a felépülésemen. Szívemben a legnagyobb hálával mondok köszönetet elsősorban Détári Vilmos úrnak, az intézmény alapítójának, aki alig pár nappal a stroke-om után hivatalos Facebook-oldalamra címzett üzenetében nagylelkűen ide invitált; szeretett feleségének, Fannikának, fáradhatatlan koordináló igyekezetéért; a nagyszerű szakembergárdának, különösen Dr. Annus János Kristóf neurológus, klinikai neurofiziológus szakorvosnak és az én jótevőimnek: Adrinak, Orsolyának, Nikolettnek, Villőnek, Diánának, Mónikának, Evelinnek, Albertnek, Gábornak, Istvánnak és Csabának – sajnos nem mindegyikük szerepel a képen – a magas színvonalú, test és lélek épülését szolgáló terápiás foglalkozásokért, szakértő figyelmükért, empátiájukért – írta az énekes.