Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Darázscsípés miatt egy hete kómában fekszik az ismert magyar zenész

Egy hete kómában van Ribarics Tamás, a Tales of Evening metál- és rockbanda gitárosa.

A férfit múlt héten csípett meg egy darázs – szúrta ki a Blikk.

Az esetről a zenész Facebook-oldalán keresztül adott hírt egy ismerőse, aki Ribarics nevében írta le, mi mindenen ment keresztül a zenész, amióta múlt héten megcsípte egy darázs, azt követően pedig kórházba került:

– Egyelőre stagnálok. Néha lázzal küzdök, szervezetem reagál. Érzem, ha jön valaki… zenét hallgatok egész nap. Kedvesem fogja a kezem, amikor tudja. Illatokkal, érintésekkel, szavakkal, Sándor hegyi nedű cseppjeivel próbál ébreszteni. Családom, barátaim, zenésztársaim szólnak hozzám, érzem. Egyelőre sajnos mozdulatlan vagyok, de ki akarok jutni a sötétből… utálom, nem látok… keresem a fényt, megyek, lépteim még bizonytalanok, de nem adom fel. Érintésre reagálok, megremegek. Könnyem csordul… tudom, a tiétek is, de… kapaszkodom erősen. Tudom, hogy velem vagytok… Én nem adom fel, ti se tegyétek! Tudjátok, nem vagyok a szavak embere… most sem… Tudom, hiszem, hogy újra kezembe fogom a hét húrost, és veletek, nektek játszom. Később jelentkezem, akkor már én írok… dallamokat… Nektek!!!!!! – olvasható a bejegyzésben.

A gitáros a kilencvenes évek óta zenél, 2011 óta játszik jelenlegi zenekarában. Emellett szólóprojektbe is kezdett Tamás Riba művésznéven, 2021-ben adta ki a The River című számát.