Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Gáspár Győző megrázó vallomása: A múlt héten szétgyógyszereztem magam

Gáspár Győző ismét bevonul a zárt osztályra.

A showman súlyos mentális problémákkal küzd, és úgy gondolja, muszáj beszélni ezekről a problémákról, hiszen súlyos tragédiákhoz vezethet, ha elhallgatjuk.

Győzike a Palikék Világa by Manna című műsor vendége volt, ahol őszintén beszélt mentális problémáiról. Úgy véli, Berki Krisztián is hasonló problémákkal küzdött, de senkinek nem beszélt a gondjairól, végül pedig ez vezetett a tragédiához.

A showman hat hét múlva fog ismét bevonulni a zárt osztályra. Családjával már természetesen ismerik a helyzetet, hogy vannak problémái, és tudnak beszélni ezekről. Elmondta, hogy amikor elutaztak Cancúnba, Mexikóba, amíg Bea és a gyerekek lementek a tengerpartra, ő fent maradt a szobában, mivel rohamot kapott. Evelin azt reagálta erre, hogy apa megint elb*szta a nyaralást, Virág azt, hogy már megint bedepressziózott.

– Igen, én ezt vállalom, igen én ezt kezeltetem, mert itt van a fülemben, hogy nemrég meghalt egy közös ismerősünk, egy celeb, nem mondom ki a nevét, mert mindenki tudja, mert ő nem vállalta fel, amit én felvállalok. Hol van ő? A földben, maradt utána két gyerek. Amikor megtudtam, hogy meghalt azon a pénteki napon, akkor én olyan dühös voltam rá, hogy ő nem mondta el senkinek. Én elmondom kamerák előtt mindenkinek, hogy beteg vagyok, hogy nagyon beteg vagyok, hogy elmegyek a szanatóriuma, hogy kikapcsolom a telefonomat – mondta.

– Igen, beszélek róla, muszáj erről beszélni, Berki Krisztián után muszáj ezeket kimondani, mert Krisztián nem merte senkinek kimondani ezeket. Mert felvette az ingjét, és a drága óráját, és ha eljött volna ide a műsorba, azt mondta volna, hogy minden szép. Én nem, én a múlt héten szétgyógyszereztem magam. Hét szem gyógyszer helyett húszat szedtem be, mert olyan gyenge vagyok, hogy az borzasztó. Ha apukámhoz fordulok, megtagad – mondta Győző.

Gáspár Bea elmondta, valóban nagyon nehéz együtt élni férje betegségével. A borderline-szindróma a családot is megviseli, mivel Győzike sokszor azt gyűlöli, akit a legjobban szeret, és bár mindig elnézést kér, nagyon sok embert bánt meg nagyon sokszor. Bea hozzátette, szerinte a problémák Győző gyerekkorára vezethetők vissza, mivel édesanyja jobban szerette a testvérét, Zsoltit.

Fotó: TV2