Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Katica: Azonnal igent mondtam, Balázs életem szerelme! – Májusban történt a lánykérés

Az énekesnő magánéletében is nagy változások történtek tavaly: új szerelem jött az életébe.

– Nem titok, de teljesen megváltozott az életem, amióta elköltöztem Ózdról. Egy éve a párommal, és a kislányommal élünk hármasban, a mindennapok is másképp telnek, mint azelőtt. Veresegyházán élünk, és már kezdjük kiismerni magunkat a városban, egyre több ismerős arccal találkozunk nap mint nap, kezdünk otthonosabban mozogni, és egyre inkább úgy érezzünk, otthon vagyunk. Jó lesz majd teljes értékű emberként idetartozni – mesélte Katica a Sztár Limonádénak,.

Szerelmével új szintre lépett a kapcsolata, ugyanis a legváratlanabb pillanatban, egy jegygyűrű kíséretében kérte meg Balázs a kezét.

– Amikor már egy párt alkottunk, de még nem éltünk együtt, akkor is tökéletesen passzoltunk egymáshoz. Pontosan emiatt volt bennem félelem, hogy mi lesz, ha összeköltözünk, milyen esetleges rosszabb tulajdonságok fognak kiderülni. Mert annyira szép és tökéletes volt minden, nehéz ilyenkor elhinni, hogy ilyen van az életben. Balázs nevében is mondhatom, hogy első pillanattól kezdve úgy éreztük, mintha világ életünkben egy fedél alatt éltünk volna. Ez az egy év is sokkal többnek tűnik emiatt – mondta Katica.

20220613 135603

– Harmonikus a kapcsolatunk, és életem legrosszabb időszakában, amikor elveszítettem az édesanyámat, velem volt és mindvégig tartotta bennem a lelkem, és támogatott. Nagyon hálás vagyok neki ezért is. Biztos vagyok benne, ha ő nincs mellettem, nem tudtam volna átvészelni azt az időszakot. Boldog vagyok, mert a szerelmem eljegyzett. A születésnapomon, május 5-én történt. Sajnos két nappal előtte temettük el anyát. Nem szerettem volna semmilyen ünneplést, megbeszéltük Balázzsal, hogy torta sem lesz, vendégeskedés sem. Pontosan tudtam, hogy sírással fog telni a nap. Sajnos így is volt. A szerelmem ennek ellenére felköszöntött, kaptam egy csodálatos rózsacsokrot és egy picike kis tortácskát tőle, mert bár kértem, hogy ne, ő fontosnak találta. Ekkor vette elő a gyönyörű gyűrűt és feltette a kérdést, amire igent mondtam, és felhúzta az ujjamra. Nagyon megható pillanat volt számomra, ő életem szerelme – mesélte lapunknak az énekesnő.