Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Megmutatta édesanyját Kandász Andrea – „Nálunk minden nap anya-lánya nap”

Kandi édesanyja egyben a barátnői szerepet is betölti az életében.

Olaszosan temperamentumos a Kandász család női ága. A műsorvezetőnek és édesanyjának sok a közös tulajdonsága, kifogyhatatlan energiával vadásznak közös élményeket, szenvedélyesen, egymás szavába vágva érvelnek, hogy aztán gyorsan és érzelmesen öleljék meg egymást feltétlen szeretettel.

Erzsi néni és Andi gyakran tartanak anya-lánya napokat, legutóbb egy ilyen alkalommal együtt wellnesseltek. A két hölgy bomba formában van, így elismerő tekintetek sokaságát zsebelték be a közös programon. Andi a fantasztikus alakját egy gyógynövénykeveréknek is köszönheti, aminek segítségével 23 kilótól szabadult meg. Édesanyja mindig kérleli, hogy ne fogyjon tovább.

– Nálunk minden nap anya-lánya nap, órákat beszélünk telefonon, de nagyon tudatosan dolgozunk azon is, hogy minőségi időt töltsünk együtt. Állandóan közös élményeket vadászunk: színházba járunk, sétálunk a Duna-parton, koncertre megyünk, ebédelünk, és közben véget nem érő beszélgetéseket folytatunk. Már engedélyt adtunk magunknak arra, hogy egymás szavába vágjunk, mert mindketten olyan lelkesen tudunk egymásnak mesélni, hogy a másik csak így jut szóhoz. Legutóbb wellnesselni voltunk, régebben ez nem szerepelt a kedvenc programjaim között, de mióta Keleti Andi tanácsára egy palesztin népgyógyászatban népszerű étvágycsökkentőnek köszönhetően, önsanyargatás nélkül 23 kilótól szabadultam meg, felszabadultabban viszonyulok a testemhez, kevesebb bennem a szorongás a külsőmmel kapcsolatban – kezdte Andi, akitől édesanyja vette át a szót.

DSC 3739 ret2 2 1

– Ahogy minden anya, én is nagyon szépnek látom a kislányom. Most, hogy lefogyott, nagyon csinos ruhákat tud felvenni, de azt szeretném, ha tovább már nem fogyna – tette hozzá nevetve Erzsi néni, aki felelevenítette korábbi anya-lánya napok emlékeit is. „Előfordult, hogy Andi annyira elfoglalt volt, hogy csak arra futotta az időnkből, hogy menet közben beugrott egy ajándékboltba, és meglepett egy kedves csomag papírzsepivel, a legjobb anya felirattal. Azóta is őrzöm és szeretettel nézegetem a gyerekkori rajzaival együtt. – mesélte Andrea édesanyja. – Édesapám a háborúban elveszett, édesanyám nevelt egyedül, nagyon szigorúan. Akkor nem értettem, de én is próbáltam hasonlóan következetes lenni Andi nevelésénél, például a tanulásban, de a kapcsolatunk legfontosabb alapja mindig is a feltétel nélküli szeretet volt. Nagyon bújósak vagyunk. És mindig is a másik kedvében akarunk járni, egymásnak adni – tette hozzá Erzsi néni, akinek temperamentuma a család női ágán szintén felfedezhető.

– Nagyon akaratosak vagyunk, de a szeretet az, ami feloldja a vitákat, amik ahhoz kellenek, hogy harmonikus legyen a kapcsolatunk. Az önbizalom alapja az, hogy a szülő feltétel nélkül szeresse a gyermekét, én is ugyanígy neveltem Lolcsit – mesélte Kandi, akiről édesanyja gyermekkori emlékeket is felidézett.

– Kisgyerekként is nagyon életrevaló volt. Szigorúan vettük, hogy időben aludnia kell, de mi a férjemmel esténként tévéztünk egy kicsit. Észre se vettük, de egyszer csak hallottuk, hogy valami mozog, ott hasalt Andi a fotel alatt. Nem hiába, már akkor is érdekelte a tévézés, tudta mivel akar majd felnőttként foglalkozni – nosztalgiázott Kandász Andrea édesanyja.