Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Ákos: Arra próbálom megtanítani a gyerekeimet, hogy felelősségteljesen bánjanak a rájuk bízott világgal

Igyekszik felelősségteljesen bánni a világgal Ákos, és gyermekeit is erre neveli.

A zenész hamarosan fellép hazánk első környezettudatos könnyűzenei fesztiválján, a ráckevei Duna-part Feszten is.

Három napon keresztül a magyar könnyűzenei élet legnépszerűbb előadói, adják egymásnak a színpadot Ráckevén, a Duna-part Feszten. Az idén első alkalommal megrendezett esemény több ponton is eltér az eddig megszokott hazai fesztiváloktól. Elhelyezkedése és környezete is egyedülálló, ezen felül pedig környezetbarát vállalásai konkrétak. A fesztiválon fellép Ákos is, aki fontos lépéseket tesz azért, hogy környezettudatosan éljen, és amennyire lehet, csökkentse ökológiai lábnyomát.

– Arra próbálom megtanítani a gyerekeimet, hogy felelősségteljesen bánjanak a rájuk bízott világgal. A hangstúdiómat úgy alakítottam ki, hogy energetikailag teljes egészében önellátó legyen: a napelemek jóval többet termelnek, mint amit elfogyasztunk, földhővel fűtünk. Örülök, hogy létezik környezettudatos fesztivál. Nem hiszek a szélsőségekben, szerintem hosszútávon csak a megújuló és a fosszilis energiaforrások kiegyensúlyozott használata hozhat kielégítő megoldást – mondta Ákos, aki fellép az idén első alkalommal megrendezésre kerülő Duna-part Feszten, Ráckevén, a Savoyai-kastély parkjában, de ő maga már nem fesztiválokon bulizza ki magát.

– Idén 54 esztendős vagyok, a fesztiválokra jobbára fellépni járok, ezeken a rendezvényeken inkább a nagyobb gyerekeim képviselik a családot – tette hozzá a négygyermekes családapa.