Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Ősszel már újra Kiss Tibivel koncertezik a Quimby

Csaknem két éve vonult vissza, hogy megbirkózzon az alkoholfüggőséggel.

A Quimby 2019 vége óta először ad úgy koncertet, hogy a frontember, Kiss Tibi is velük van, mégpedig október 1-én a Budapest Parkban. A zenekar két éve jelentette be, hogy az énekes határozatlan időre visszavonul, mert alkoholfüggősége miatt terápiára van szüksége – emlékeztetett a Blikk.

Balanyi Szilárd, az együttes billentyűse tavaly februárban nyilatkozta, hogy rengeteg beszélgetésnek kell megelőznie azt, hogy a Quimby újra teljes létszámban álljon a színpadra, nagyon sok dolgot kell át- és kibeszélni ahhoz, hogy megint működni tudjon a zenekar. A Blikk szerint ezek a beszélgetések már hetek-hónapok óta zajlanak (erre utalt a zenekar több posztja is), a zenészek egy időre visszavonultak egy vidéki házba, hogy közel két és fél év kihagyás után együtt legyenek. Az együtt töltött idő eredménye, hogy október 1-én immár Kiss Tibivel kiegészülve, teljes létszámban lépnek fel a Budapest Parkban.

Kiss Tibi apró léptekben ugyan, de már tavaly elkezdett újra ismerkedni a színpadi léttel, fellépett például a Budapest Bár koncertjén.