Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Bomba formában van Janza Kata – Fiával nyaralt

Egész életében vagány anyuka volt Janza Kata.

A színésznő sosem a kanapén üldögélő szülők táborát erősítette, fiával minden sportot kipróbált. Kata a nyaralások alkalmával sem pihenhet, mert Samu mindig újabb kalandokba rángatja bele. A művésznőnek idén ráadásul 12 kilótól sikerült megszabadulnia egy testsúlycsökkentő mátrix segítségével, így bomba formában várja a nyarat és bátran vetkőzhet fürdőruhára a strandon vagy mehet zumbaórára.

Janza Kata két gyermek büszke édesanyja, a színésznőnek szerencséje van, mert fia ugyan már önálló nagyfiú, de közös programokból sosincs hiány.

– Nagyon büszke vagyok arra, hogy egész életében sokat jártam Samuval olyan férfias sportokat űzni, amilyeneket más anyukák inkább csak nézni szeretnek. Bevállalom azt is, hogy focizás közben beállok a kapuba, maximum sok gólt kapok, de ez engem nem zavar. A kolléganőim mindig mondták, hogy milyen vagány anyuka vagyok. Nem tudom, mikor volt olyan nyaralás, amikor tudtam nyugodtan pihenni, mert a gyerek állt felettem, és sorolta, hogy menni kell röplabdázni, vízibiciklizni, labdázni a vízben. Idén sem marad el az utazás, egy olyan tengerpartra szoktunk járni, ahol lehet zumbázni a homokban. Ami nem csupán egy csajos, hanem nagyon kemény sport, a végére mindig vörös fejjel lihegünk. Régebben nem szerettem annyira odaállni, mert nem olyan volt az alakom, de most már szívesen vállalom, mert egy mediterrán és trópusi gyógynövényekből készült kivonat segítségével gyakorlatilag koplalás nélkül sikerült leadnom 12 kilót, két számmal kisebb ruha kell mostanra. A benne lévő vadon termő bogyó, amit a népgyógyászat bélseprűnek is nevez, az emésztés beindításával kezdte a szervezetem nagytakarítását. Cukorgyilkosnak is hívják azt az indiai növényt, amitől pedig sokkal kevesebb édességet kívánok. Van egy olyan májvédő is a kúrában ami képes gátolni az emésztőenzimeket, így az elfogyasztott étel nem tud teljesen felszívódni. Lépést kell tartanom Samuval, fontos természetesen az is, hogy büszke legyen rám” – mesélte Janza Kata.

JanzaKata Samu1 1

– Örülök, hogy anya jól érzi magát a bőrében, szerintem az idei zumbán irigyelni fogják sokan a parton, még a tanárok is. Sokszor mondja viccesen, hogy az ő személyiségét örököltem, ha az rámenősségről van szó. Szerintem mondjuk hagyom pihenni néha, de abban igaza van, hogy ha sportokról van szó, akkor neki is mindent ki kell próbálnia, akár akarja, akár nem – mesélte a 15 éves Samu.

A színésznő és fia között a hétköznapokban sincs vita.

– Samu nagyon segítőkész, mivel nekem bolond az időbeosztásom a színház miatt, fontos, hogy a fiam tudja, hogy ha valamire nem jut időm, az nem azért van, mert elfelejtettem, vagy mert nem akartam megcsinálni. Az is jó érzés, hogy tudom, hogy számíthatok rá, segít mindenben, ha megkérem. Azt nem szereti, ha nagyjelenetet rendezek, akkor mindig megállít, lenyugtat, az instrukciót kéri, az előadást nem – tette hozzá nevetve Janza Kata.

Janza Kata