Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Tallós Rita: A megalázásnak és megaláztatásnak sok fokozata van

A színésznő kendőzetlen őszinteséggel mesélt karrierje indulásáról.

Nem indult zökkenőmentesen Tallós Rita karrierje, aki ugyan ma már sikert sikerre halmoz – az utóbbi időben rendezőként is – a kezdeti nehézségek bizony őt sem kerülték el.

– A főiskolán nem tanították meg, hogy hogyan kell magunkat adminisztrálni. Azt hittem elég a tehetség. Egészen más bekerülni egy jó csapatba, színházba, egy jó rendezőhöz. Ha már jó helyen meg tudod tanulni a szakmát, tudják, hogy tehetséges vagy, visznek tovább. Van egy státuszod – mondta a 95.8 Sláger FM-en Tallós Rita, aki karrierje elején nem találta meg ezt a kezdő csapatot.

– Én ezt csúnyán elmulasztottam és magamra voltam hagyva, sőt, sokszor az akkori kollégáim se voltak partnerek. Vidéken voltam, volt egy viharos házasságom egy színész kollégával, ez sem segített. Majd szültem két gyereket és végül szabadúszóként folytattam Budapesten. Körbejártam a színházakat, hogy megkérdezzem, nem kellek-e…hát, nem kellettem. Ez egy borzasztó megalázó helyzet – emlékezett vissza a színész-rendező, akit az egyik igazgató – aki már nincs az élők sorában – egyenesen más pálya felé terelt.

– Ismertük egymást, bekopogtam hozzá, hogy itt vagyok. Azt mondta teljesen tele vannak, majd megkérdezte, hogy miért nem nyitok egy butikot, olyan ügyes vagyok. Ez volt az a pont, ahol rá kellett volna borítanom az asztalt, de anyukám tánc- és illemtan tanár, nem tettem meg. Udvariasan meghajtottam magam és eljöttem. A megaláztatásnak és a megalázásnak nagyon sok fokozata van, amit egyes vezető pozícióban lévő emberek nagyon tudnak. Nem tudom miért van erre szükség, de nagyon tudják. Ez szörnyű, ezt kibírni nagyon rossz, de nyel egyet az ember és megy tovább – mondta a Sláger Kult műsorvezetőjének, S. Miller Andrásnak Tallós Rita. A beszélgetés itt hallgatható meg: