Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Nagy Feró mindenkit spórolásra int – „Úgy kell majd takarékoskodni, mint nagyanyáink idejében”

A Beatrice frontembere szerint hihetetlen bizonytalanság következik.

Nagy Feró borulátón látja a világ helyzetét: úgy véli, hogyha egyszer véget ér a háború, akkor sem tér vissza minden a régi kerékvágásba. Ő továbbra is takarékosan él, amit szerinte mindenkinek követnie kellene.

A zenészt nagymamája arra tanította, hogy spóroljon, ám ezt nem mindig fogadta meg. Feróék azokban a szobákban, amit nem használnak, ott lekapcsolják a fűtést, a házát is átalakítja, hogy a rezsi alacsonyabb legyen.

– Megváltozott a világ. Tehát ha valaki most arra gondol, hogy egyszer csak vége lesz a háborúnak, és akkor helló, világ, megint minden visszatér a régi kerékvágásba… nem tér vissza már semmi. Arra kell készülnünk, hogy ez a helyzet, ami van, ez marad. Most is elzárták az olajcsapot.

– Egy hihetetlen bizonytalanság következik be, és ezért nekünk, embereknek erre oda kéne figyelni. Az ország és a természetvédelem miatt is. Régén, mikor még nem volt olyan drága a gáz, addig az ember nem gondolt rá – mondta a Mokka mai adásában, majd hozzátette: gyerekkorában is sokat takarékoskodtak. Nem dobták ki az ételt, annyit csináltak, amennyit megesznek.

Kifejtette azt is, hogy az egész világ elkényelmesedett, de megint úgy kell majd takarékoskodni, mint nagyanyáink idejében, s az ő generációja ezt sokkal jobban viseli majd, hiszen ebben nőttek fel.