Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Lovassport
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Lovassport
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Súlyos következménye lett Szabó Zsófi és Shane Tusup szakításának

Egy komoly felkéréstől esett el a sportedző.

Úgy tudni, a TV2 komoly tárgyalásokat folytatott Shane Tusuppal, de a Szabó Zsófival történt viharos szakításának híre után a csatorna nem akart kockáztatni.

Tárgyalásokat folytatott a TV2 és Shane Tusup, hogy a sportedző szerepeljen a csatorna táncos műsorában, a Dancing with the Starsban. A Blikk úgy tudja, az egyeztetések később megszakadtak, aminek megvolt az oka.

Május közepén robbant a hír, hogy Szabó Zsófi és Shane szakítottak, és több cikk szólt az edző agresszív viselkedéséről. Ráadásul az, hogy dühkezelési problémái vannak, korábban sem volt titok, Hosszú Katinka férjeként is akadt balhéja. Ám sokáig úgy tűnt, lenyugodott, ezért is gondolkodott a szerződtetésén a produkció – mesélte a lapnak egy, a Dancing with the Stars készítőivel együtt dolgozó informátor.

Hozzátette, hosszas egyeztetések után a produkció vezetői nem akarták kockáztatni, hogy Shane Tusup az embert próbáló és komoly feszültséget okozó próbafolyamat, valamint az adások nyomása alatt esetleg úgy viselkedjen, amit később megbán.

– Egyszerűen nem szerették volna kitenni egyik táncost sem ennek a kockázatnak – mondta az informátor.

A műsorban résztvevő egyik profi táncos úgy fogalmazott, hallottak arról, hogy tárgyaltak Shane-nel, de ő személy szerint örül, hogy végül nem került be a műsorba, mert nem szívesen dolgozott volna vele. Kemény időszak vár mindenkire, sok mindent kell megtanulniuk a hírességeknek. Iszonyatosan fárasztó feladat ez, ha emellett még valaki nehezen kezelhető, az pokol lenne mindenki számára.

Fotó: Instagram