Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Hajmásy Péter: Bőven elég két gyerek, én nem akarok kisbusszal járni

Nem tervezik mutogatni a gyereket az Instagramon.

Júliusban született meg Nádai Anikó és Hajmásy Péter első gyereke, aki az Alex nevet kapta. Az apuka volt a Reggeli stúdiójának egyik pénteki vendége. A Hagyma becenévre hallgató celeb a többi között apás szüléssel kapcsolatos élményeiről is mesélt.

– Apás szülés volt, én, aki elég piperkőcnek tartom magam, mindentől undorodom meg ilyesmi. De itt átalakulsz, átváltozol, más a meglátás. Bementem és tök normálisan mondták a szülésznők, hogy apuka, jöjjön, amikor kezdődik a szülés, vegye elő a telefonját, kamerázzon. Én meg felvettem, minden csoda volt, Aninak jólesett, hogy ott voltam – mesélte az édesapa.

Hajmásy elmondta, nem tervezik a gyereket a közösségi médiában megmutatni, majd eldöntheti ő, ha 18 éves lesz, akar-e ott szerepelni. Kitért még arra is, terveznek-e még egy babát.

– Én most azt mondom, bőven elég két gyerek, én nem szeretnék kisbusszal járni, más autót venni. Nagyon szeretem az életünket ahhoz, hogy megtervezzem, most jógára jár a gyerek, a másik focira. Ott van a szerelmem is, akivel szeretnék élni, udvarolni, tetszeni. Így kerek egész – jelentette ki.