Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Megszólalt Leblanc Győző felesége haláláról: Nem voltam mellette, amikor elment

Tóth Éva egy, a családja több tagját is sújtó, genetikai betegséggel küzdött.

Tóth Éva és Leblanc Győző húsz évvel ezelőtt találkoztak és azonnal egymásba szerettek. Ám a sors szűkre szabta a közösen eltöltött időt: a népszerű énekesnő szerdán, 61 éves korában, álmában elhunyt.

Leblanc Győző imádott felesége egy genetikai betegséggel élt, ami miatt a trombocitaszáma nagyon magas volt, folyamatosan emelkedett, ezért egyre sűrűbb volt a vére.

A pár évek óta külön aludt, amire az eltérő igényeik miatt volt szükség. Éva nyitott ablaknál, tévé mellett szeretett pihenni, míg Győző inkább a sötét szobát és a zárt ablakokat részesítette előnyben. Így történhetett meg, hogy az operaénekes nem észlelte azonnal felesége halálát.

– Szerda este Éva elment lefeküdni és úgy búcsúztunk el, hogy remélte, végre ki tudja aludni magát. Reggel, miután felébredtem, benéztem hozzá és azt láttam, hogy az oldalán fekve, az arcán mosollyal aludt. Emlékszem, még meg is könnyebbültem, hiszen végre aludni láttam, ezért úgy döntöttem, nem is zavarom. Kimentem a kertbe és úgy másfél órán át szöszmötöltem, mire újra visszatértem a házba. Ismét ránéztem és míg mindig azt láttam, hogy alszik. Odaléptem az ágyához, és megérintettem. Akkor már nem élt… – mesélte el a Borsnak sírva Leblanc Győző.