Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Kádár Mónika és Kozso közös lánya erotikus könyvével Amerika után Magyarországot is meghódította

Már itthon is kapható Amanda Ardens első könyve.

Kádár Mónika és Kozso közös lánya Amerikába költözött, hogy híres szülei árnyékából kilépve egyedül érvényesüljön. Szexidők című, erotikus könyvével a tengerentúlt már meghódította, és most a magyar közönséggel is megosztja a történetét. Könyvét már magyarul is kiadták, és ha minden a terv szerint alakul, film is készül a pikáns történetből. Augusztus 15-én, óriási show-műsorral „fűszerezve” egy sajtótájékoztatón találkozhatott vele és könyvével a közönség. Az eseményen énekes édesanyja is fellépett.

– Nagyon büszke vagyok rá. A történet igazán ízlésesen van tálalva, nem perverz egyáltalán, amiben a jelenetek nagyon szépen vannak leírva. Az erotika szerintem mindenkiben benne van, emellett egy teljesen hétköznapi, normális életet élő 30 éves családanya, akinek van egy lánya – mondta a Zenebutik műsorvezetője a Trimedio Newsnak.

Már itthon is a polcokra került az írás, Amanda szerint az itteni közönség is készen áll a történetére, nem tartja prűdnek a magyarokat sem. De azt is elárulta, miért pont az Egyesült Államokban adták ki először a könyvet.

– Szerettem volna máshol is kipróbálni magam, egyedül érvényesülni. Magyarországon mindig is Kozso és Kádár Mónika lánya voltam, szerettem volna bizonyítani. A könyv második része, Anna történetének a folytatása már elkészült, alig várom, hogy az is megjelenjen. Sok vonalon szeretnék elindulni az írásban, a világot meghódítani, hogy minél több országban megismerjenek – magyarázta Amanda.

DSC 7777
Édesanyjával, Kádár Mónikával. Fotó: Trimedio News