Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Brutál jó videóval csinál kedvet a TV2 a Séfek Séfe új évadához

Jön a főzőműsor 4. évada.

Aki azt gondolja, Vomberg Frigyes, Krausz Gábor és Wolf András már mindent látott, nagyon téved! Szeptember 5-től vadonatúj részekkel érkezik a Séfek Séfe 4. évada Ördög Nóra műsorvezetésével. A hétköznap esténként jelentkező gasztro-tehetségkutatóban ismét amatőr és profi szakácsok igyekeznek meggyőzni a műsor 3 profi séfjét. A mindenre elszánt versenyzők most is jócskán okoznak meglepetést, akik között ismert emberek gyerekei is szerencsét próbálnak.

Izgalmas és sokszor megdöbbentő kreációk, színes karakterek, a 3 séf egymással is vívott csatája, nagy visszatérők, és az örök kérdés, ki lesz, aki a több száz jelentkező közül idén elnyeri a Séfek Séfe címet! A széria elején a válogatók alatt most is futószalagon érkeznek majd Vomberg Frigyeshez, Krausz Gáborhoz és Wolf Andráshoz az ételek, amelyekről fogalmuk sincs, ki készítette. Kizárólag a kapott tányér alapján döntik el, kit juttatnak tovább a versenyben. Majd a 3 napos tréningen, izzasztó feladatokkal újabb kihívások elé állítva a versenyzőket kiválasztják 6 fős csapataikat, hogy aztán a legjobb 18-ból csak egy maradhasson. A tréning napjai az idei évadban különösen nagy feszültségben telnek, a versenyzők olyan káoszt csinálnak a konyhában, amilyen rendetlenséget a 3 séf az elmúlt szériákban még egyszer sem látott.

De ezt követően, a csapatok kialakulása után is akadnak izgalmak bőven. A versenyzők között sokszor tapintható a feszültség, az intrikus megjegyzések hallatán még a séfeknek is eláll a szava. De akad ellenpélda is, olyan érzelmi szál szövődik két induló között, ami egyedülálló az eddig szériákkal összehasonlítva.

A verseny utolsó megmérettetésén, a döntőben most is kétórás feszített munka vár a legjobbakra, hogy bizonyítsanak. A versenyzők 3 fogásos menüjüket korábbi csapattársaik segítségével készítik majd el, séfjeik pedig ekkor már csak szurkolhatnak tanítványaiknak. A Séfek Séfe fődíjáról a hazai gasztronómiai elit meghatározó alakjai döntenek, olyan szakemberek, akiknek a véleménye irányadó a minőségi vendéglátásban. Az este végén pedig kiderül, hogy ki lesz a Séfek Séfe, ki viheti haza a tízmillió forintos fődíjat és a 2 hetes franciaországi szakmai továbbképzést, a világ egyik leghíresebb séf iskolájában.

A 4. évad újítása az ún. aranykés, amelyről egyelőre csak annyit, hogy birtokában a séfek egy különleges lehetőséget adhatnak 1-1 általuk kiválasztott versenyzőnek, aki ennek köszönhetően talán élete egyik legnagyobb lehetőséget kapja a műsortól.

Séfek Séfe szeptember 5-től minden hétköznap este 19:50-től a TV2-n!