Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Galambos Lajos szakított a párjával: Nem vette jó néven, hogy a volt feleségemmel jó viszonyt ápolok

Rengeteg vita előzte meg a döntésüket.

A Blikk számolt be arról, hogy több mint egy év után újra szingli lett Galambos Lajos. A zenész és új párja kapcsolata azonban véget ért, tudta meg a lap. Mint kiderült, a nő nehezményezte, hogy Galambos jó viszonyban maradt válása után volt feleségével.

– Ő sajnos nem vette jó néven, hogy én a volt feleségemmel jó viszonyt ápolok és együtt vacsorázom vele. A showbizniszben dolgozik, ezért azt meg pláne nem értette meg, hogy emiatt miért magyarázkodom a sajtóban, és hangoztatom, hogy Bogival továbbra is egy család vagyunk. Ebből kifolyólag több vita is adódott közöttünk, amit tovább fokozott, hogy néhány jó barátja nem a legjobb szándékkal – sőt volt, aki irigységgel – véleményezte, amit a médiában nyilatkoztam.

A zenészt azt mondta, neki nyugodt, kiszámítható kapcsolat kellene, de az elképzeléseik nagyon mások voltak, így külön utakon folytatják.

– Őszintén nagyon sajnálom, hogy így alakult, mert bár még nem költöztünk össze, sok időt töltöttünk együtt, és azt mind ketten nagyon élveztük. Az eszem viszont azt súgta, ez volt a helyes döntés, mert egyikük sem akart változtatni a dolgokon – mondta.