Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Lovassport
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Lovassport
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Galambos Lajos szakított a párjával: Nem vette jó néven, hogy a volt feleségemmel jó viszonyt ápolok

Rengeteg vita előzte meg a döntésüket.

A Blikk számolt be arról, hogy több mint egy év után újra szingli lett Galambos Lajos. A zenész és új párja kapcsolata azonban véget ért, tudta meg a lap. Mint kiderült, a nő nehezményezte, hogy Galambos jó viszonyban maradt válása után volt feleségével.

– Ő sajnos nem vette jó néven, hogy én a volt feleségemmel jó viszonyt ápolok és együtt vacsorázom vele. A showbizniszben dolgozik, ezért azt meg pláne nem értette meg, hogy emiatt miért magyarázkodom a sajtóban, és hangoztatom, hogy Bogival továbbra is egy család vagyunk. Ebből kifolyólag több vita is adódott közöttünk, amit tovább fokozott, hogy néhány jó barátja nem a legjobb szándékkal – sőt volt, aki irigységgel – véleményezte, amit a médiában nyilatkoztam.

A zenészt azt mondta, neki nyugodt, kiszámítható kapcsolat kellene, de az elképzeléseik nagyon mások voltak, így külön utakon folytatják.

– Őszintén nagyon sajnálom, hogy így alakult, mert bár még nem költöztünk össze, sok időt töltöttünk együtt, és azt mind ketten nagyon élveztük. Az eszem viszont azt súgta, ez volt a helyes döntés, mert egyikük sem akart változtatni a dolgokon – mondta.